My ženy to máme v servisech těžké :((( poradí někdo?

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
dateli

Re: My ženy to máme v servisech těžké :((( poradí někdo?

Příspěvek od dateli » 23 říj 2007, 19:12

Dj.radim píše:Ten chlap má dílnu v Havířově.Dal bych ale ruku do ohně,že by to spravil.Můžu ti dát kontakt,jestli budeš chtít.
Ahoj Djradim Takovy kontakt by se mi hodil Pro připat nouze

Reklama

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 23 říj 2007, 19:20

Jeto tak
ve vsech servisech sou uplne stejne lidi... :twisted: mel jsem podobnej problem,nikde nic nevedeli projel jsem xxx servisu vsude rikali vymnenit toto a tamto,ikdyz sem jim rekl ze jsem koupil origo a dalhotam takmi rekli nene vymnenit miho tam dame svuj.. proste hamty hamty na prachy,pak jsem se nasral a vsechny spoje jsem prostrikal kontaktolem,a hle problem zmizel!!! prostrikl jsem hlavni pocitac a jezdim dale,ale ted me trapi jina vec ato rucicky u budiku proste mi skakaji jak potrhle..a pak jeste egr.ventil :cry:
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 23 říj 2007, 21:00

Jo ten mě taky štve, ale dokud to jezdí, tak se to snažím přehlížet... Kdo ví kolik by si za to naúčtovali v OPELU a co by se pak hned na to pohnojilo... Raději bych to třeba svěřil tomu člověku, co tady psal DJ.radim (ale bohužel 300km je 300km daleko :cry: )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 23 říj 2007, 21:46

nevím co ti frajeři programovoli v řidící jednotce?
zaslepili egr za 7kil, spíš to je za diag tod vše

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 23 říj 2007, 21:54

Mě právě diagnostika našla pouze EGR ventil, ale co jsem slyšel tak raději se do opravy nemám pouštět, takže babo raď zda to nechat tak jak to je a nebo se nechat oškubat v OPELU s rizikem že tam pohnojí ještě něco dalšího :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 23 říj 2007, 22:06

to říkal kdo? klidně si ho vyměn pokud víš jak na to.
Ta astra je x14xe ?

mollka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mollka » 24 říj 2007, 07:39

Okura píše:a dělá ti to něco? jako cukání atd..?
nebo jenom poloviční jízda v nouzáku?
díky za zájem, ještě to děsně vibruje celým autem, ale to teď dost přestalo, jak se v tom předevčírem hrabali a měnili ten svíčkový panel
lenka

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 24 říj 2007, 09:19

asi ty vibrace byly způsobeny nízkymi otáčkami motoru. Tu lištu bych taky vyměnil. Takže si myslím že si peníze nevyhodila

mollka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mollka » 24 říj 2007, 09:23

Okura píše:asi ty vibrace byly způsobeny nízkymi otáčkami motoru. Tu lištu bych taky vyměnil. Takže si myslím že si peníze nevyhodila
ale to je už třetí lišta za poslední rok....

Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus » 24 říj 2007, 12:02

Jak rikam jeto vec nazoru,
zase kamarad mechanik rikal ze je blbost aby to byla startovaci lista,v te liste neni nis jineho nez kabely.a ikdyby tak menit min.po 30.tis.takze oni zkouseji vse co de.
Egr ventil neni problůem vymnenit,prez zimu to udelam,kamarad zase mech.mel corsu a tam take resil EGR.tak ho vyndal a dal na tyden do nejakeho roztoku,a hle?? pomohloto a jezdi skvele dal ale uz u jineho majitele.
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388

gErda

Příspěvek od gErda » 24 říj 2007, 12:32

Majklus píše:Jak rikam jeto vec nazoru,
zase kamarad mechanik rikal ze je blbost aby to byla startovaci lista,v te liste neni nis jineho nez kabely.a ikdyby tak menit min.po 30.tis.takze oni zkouseji vse co de.
Egr ventil neni problůem vymnenit,prez zimu to udelam,kamarad zase mech.mel corsu a tam take resil EGR.tak ho vyndal a dal na tyden do nejakeho roztoku,a hle?? pomohloto a jezdi skvele dal ale uz u jineho majitele.
chystam se taky vycistit egr, uz me pekne stve, nemohl bys zjistit ten roztok ;) myslim ze by to dost lidem pomohlo pokud to vazne funguje :)
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001

Princ William

Příspěvek od Princ William » 24 říj 2007, 14:10

mollka píše:
Okura píše:a dělá ti to něco? jako cukání atd..?
nebo jenom poloviční jízda v nouzáku?
ještě to děsně vibruje celým autem.....
to zase vypada na to ze nejede jeden valec kdyz to nejede a vibruje......
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 24 říj 2007, 14:30

přesně tak, to udělá zapalování, ale ta cívka musí vydržet nejméně 70tis km.

Saša

Příspěvek od Saša » 24 říj 2007, 14:55

gErda píše:
Majklus píše:Jak rikam jeto vec nazoru,
chystam se taky vycistit egr, uz me pekne stve, nemohl bys zjistit ten roztok ;) myslim ze by to dost lidem pomohlo pokud to vazne funguje :)
Stačí obyčejná nafta,10 min.namočit spodek agr,očistit,asi tak3 krát opakovat podle nánosu. Prohýbat i tu ventilovou část která uzavírá otvor
sání.Pokud je v pořádku měl by být ventil zavřen. :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

mollka
Kontaktovat uživatele:

TEĎ MNĚ TELEFONOVALI ZE SERVISU....

Příspěvek od mollka » 24 říj 2007, 15:00

....že s tou lištou asi byli opravdu mimo, tak mi vrátí zpátky tu původní a za novou mi vrátí prachy. Horší správa je, že neví co s tím dál, že prý diagnostika ukazuje chybu zapalování na čtvrtém válci. Ale že chyba se projeví, jen když je motor studený.... budou prý zkoušet dál co s tím

Zamčeno