RED&BLACK... X18XE1 3dv
- Reklama
- Zdeněk Lbc
jasný,rozumím,táta má holt starší,nevím asi 97 rok,hlavně nechtěl nic s nějakýma vymoženostma,byl holt spokojený se svojí stařičkou škodárnou,tak nechtěl nic kde je plno eletriky a jiných vymožeností,má vše v manuálu,okna,zrcátka,si ani nevzpomenu asi ani servo to nemá,prostě jen základ,jel jsem s tím také, no a musím říci,že jsem byl hodně překvapenej,upaluje to celkem slušně,je to necelý litránek a byl jsem překvapenej dost,je fakt,že jen ten chod motoru,je to takovej traktůrek,je i slyšet ten rozvodový řetěz,zasé né že by to byla nějaká rachtačka,to néééé ale prostě trošku jiný chod a zvuk,jezdilo se s tím pěkně,málo to žralo,jen jsem se pozastavoval nad eger ventilem,tady je totiž součástí vodního okruhu je tam také ale není na systému sání,ten se mu totiž posejřil,tak ho nechal měnit a když jsem viděl že vypouštějí vodu a sundavají cosi na vodním okruhu tak jsem se lekl že dělají snad termostat,ale on to byl EGR ventil,jsem zíral,nevím co máš ty za typ motoru,tak se také jukni,tož at ti dělá radost a hlavně to neuhonYANEK píše: výbavu tak esp . abs, 4 pytle, jinak asi nic tak jeto 2 auto na ježdění do práce a na nákupy a pro mladou tak nic extra nepotřebuju
jo tak ten jsem také postrádal,a to když občas juknu do jiných tak ho mají,jinak jsem ještě tátovi sehnal na vrakárně kastlík ke spolijezdci s dvířkama,on tam měl jen ten kastlík otevřený,takovej ten přihrádkovej,prostě má výbavu pro chudé každopádně on je spokojenej,je to jiné ježdění než s tou jeho stařčkou stovkouYANEK píše: tak tohle teda má to elektrický servo ale jinak zrcatka okna taky manuál typ motoru nevim protoe to vcera privezli tak čekám až to přihlásej snad ve stredu bude doma jo a jeto edice 100 ale nemá otáčkoměr
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
VYpada to super !!!!! a taky bude
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet