Dirka v kapote

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Re: sdaf

Příspěvek od lukaskpd » 15 říj 2007, 21:01

veski píše:
lukaskpd píše:cau nechcem moc o taka ina otazka kdyz si pojdem pojistit sklo na aute tak pojistovna to nebude chtit videt ?
U kooperativy vyrukovali s digitálem a že prý na skle nesmí být ani šmouha, která by později mohla vypadat jako škrábanec nebo prasklina :shock: Takže z pojištění skla sešlo, protože jemné škrábance už mám. :?
tak to je skoda ale na fotaku to neni videt ci je
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Reklama

Medy

Příspěvek od Medy » 16 říj 2007, 08:55

Je to hnus. Já naštěstí skončil "jenom" s hlínou na kapotě, když jsem parkoval, kde jsem asi neměl.
Opel Astra G Caravan 1.6 55KW 1998
Better SMEG than DEAD

KLF

Pojištění

Příspěvek od KLF » 16 říj 2007, 11:38

Já mám v havarijku pojištění proti vandalismu a myslím, že lepší případ pro uplatnění, než je tohle, bych asi nenašel. Normálně bych s tím šel na pojišťovnu.

Toho, kdo ti to udělal, bych taky rád dostal do rukou. Někde beze svědků :D
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

smejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smejca » 16 říj 2007, 11:42

Pojistovna uz to resi. Mam take pojisteni proti vandalismu a 1000kc spoluucast. Na sidlisti nutnost :( Jsem zvedavej na pojistovnu. Mam ceskou a minule jsem s ni spokojen nebyl. Predtim Allianz a no problemo...Asi se vratim zpatky. Budu platiti vice, ale sluzby maj lepsi.
Astra ukradena :-(

KLF

Příspěvek od KLF » 16 říj 2007, 15:06

smejca píše:Pojistovna uz to resi. Mam take pojisteni proti vandalismu a 1000kc spoluucast. Na sidlisti nutnost :( Jsem zvedavej na pojistovnu. Mam ceskou a minule jsem s ni spokojen nebyl. Predtim Allianz a no problemo...Asi se vratim zpatky. Budu platiti vice, ale sluzby maj lepsi.
Řeším úplně stejný a přitom opačný problém. Mám Allianz a rád bych změnil, ale jinde v havarijku vandalismus nemají (jedině společně s pojištěním na havárii a to nechci). Ale jude sazby Allianzu už mi taky lezou krkem, tak přemýšlím, ke komu jít. :?
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

Tomino

Re: sdaf

Příspěvek od Tomino » 20 říj 2007, 23:36

veski píše:
lukaskpd píše:cau nechcem moc o taka ina otazka kdyz si pojdem pojistit sklo na aute tak pojistovna to nebude chtit videt ?
U kooperativy vyrukovali s digitálem a že prý na skle nesmí být ani šmouha, která by později mohla vypadat jako škrábanec nebo prasklina :shock: Takže z pojištění skla sešlo, protože jemné škrábance už mám. :?
Tak to asi jak kde, já měl rok starý okno a chytil jsem šutr od protijedoucího náklaďáku. Na skle malá vyštípnutá ďubka. V kooperativě auto vůbec vidět nechtěli a sklo mám pojištěný.

Odpovědět