tak to je skoda ale na fotaku to neni videt ci jeveski píše:U kooperativy vyrukovali s digitálem a že prý na skle nesmí být ani šmouha, která by později mohla vypadat jako škrábanec nebo prasklinalukaskpd píše:cau nechcem moc o taka ina otazka kdyz si pojdem pojistit sklo na aute tak pojistovna to nebude chtit videt ?Takže z pojištění skla sešlo, protože jemné škrábance už mám.
Dirka v kapote
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sdaf
- Reklama
Pojištění
Já mám v havarijku pojištění proti vandalismu a myslím, že lepší případ pro uplatnění, než je tohle, bych asi nenašel. Normálně bych s tím šel na pojišťovnu.
Toho, kdo ti to udělal, bych taky rád dostal do rukou. Někde beze svědků![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Toho, kdo ti to udělal, bych taky rád dostal do rukou. Někde beze svědků
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Řeším úplně stejný a přitom opačný problém. Mám Allianz a rád bych změnil, ale jinde v havarijku vandalismus nemají (jedině společně s pojištěním na havárii a to nechci). Ale jude sazby Allianzu už mi taky lezou krkem, tak přemýšlím, ke komu jít.smejca píše:Pojistovna uz to resi. Mam take pojisteni proti vandalismu a 1000kc spoluucast. Na sidlisti nutnostJsem zvedavej na pojistovnu. Mam ceskou a minule jsem s ni spokojen nebyl. Predtim Allianz a no problemo...Asi se vratim zpatky. Budu platiti vice, ale sluzby maj lepsi.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Re: sdaf
Tak to asi jak kde, já měl rok starý okno a chytil jsem šutr od protijedoucího náklaďáku. Na skle malá vyštípnutá ďubka. V kooperativě auto vůbec vidět nechtěli a sklo mám pojištěný.veski píše:U kooperativy vyrukovali s digitálem a že prý na skle nesmí být ani šmouha, která by později mohla vypadat jako škrábanec nebo prasklinalukaskpd píše:cau nechcem moc o taka ina otazka kdyz si pojdem pojistit sklo na aute tak pojistovna to nebude chtit videt ?Takže z pojištění skla sešlo, protože jemné škrábance už mám.