Příspěvek
od Radoš 92 » 16 říj 2007, 21:25
Dneska ne, ale včera jsem měl prácičku. Jsem kutil, tak jsem si sundal přední nárazník, zjistil přitom kde je čidlo na teplotu, (tam bych ho fakt nehledal), potřeboval jsem opravit přední pravé světlo, které se neustále mlžilo a rosilo. Tak jsem sundal světlo, doma ho skalpelem a šroubovákem rozdělal na dva kusy, ten čirý plast a zadní stěnu, vyčistil, vysušil, slepil zpátky, (drbačka na 4 hodiny!!!!), dokola objel tavnou lepící pistolí a dal zpátky. Když byl dole nárazník, tak jelikož už se to tu řešilo, ale v jiném tématu, tak jsem sundal mlhovky, vyndal žárovky, natrvrdo do toho nalil vodu, tekuté mýdlo, jar a tak a štěrkal a čistil a vyplachoval a pak jsem to dal na 3 hodiny na topení, dírou na žárovku dolů, aby do toho šlo teplo, které vztoupá vzhůru a super se to vysušilo. Pak už jen to dát dohromady a hotovo. Všeho všudy práce na 5 hodin. Dělal jsem to doma, u cihláku na ulici. Pohoda. Jen se všem omlouvám, ale až jak jsemšrouboval spodní šrouby na nárazník, tak jsem si řekl: "panejo, já jsem ale pako!!!" "Vždyť já neudělal ani jednu fotku!!!" Chtěl jsem pro všechny tady to nafotit adopodrobna dát na veb, aby z toho mohli čerpat. Hold, zapomněl jsem... Pardon, kdyby náhodou někdo ale chtěl, poradím bez foto.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE