Oddělený OT XERAMIC
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojto tak ted uz mam pocit ze ses mirne rozpolcena osobnost. Jako nikdo ti nebere ze auto mas super i vedomosti o astre jako malokdo, ale myslet si ze Pepca nekomu pise neco proti tobe, to je dost dobrej ulet. Ja myslim ze tve tvrzeni o nem bylo spis naopak.
Ber to tak, i kdyz mas moznost kupovat dily levnejc tak je ubohy nekomu kdo nema prave znackovy doplnky psat ze to je hnus nebo podobny kecy.
Podobne to napsal Grave Digger, ze jako kdo nema na aute upravy skoro nema pravo davat fotky na net, kdyz to je skoro serie. Rekneme si otevrene, ze auto ma splnovat toto - presun z bodu A do bodu B a je na kazdem z nas zda chce tech par km absolvovat v obycejnym aute nebo vylepsenym.
Ja myslim ze nas s tou "serii" tady bude vetsina. Co tady, vsude.
Casem clovek dospeje k tomu ze auto ma hlavne jezdit
Ber to tak, i kdyz mas moznost kupovat dily levnejc tak je ubohy nekomu kdo nema prave znackovy doplnky psat ze to je hnus nebo podobny kecy.
Podobne to napsal Grave Digger, ze jako kdo nema na aute upravy skoro nema pravo davat fotky na net, kdyz to je skoro serie. Rekneme si otevrene, ze auto ma splnovat toto - presun z bodu A do bodu B a je na kazdem z nas zda chce tech par km absolvovat v obycejnym aute nebo vylepsenym.
Ja myslim ze nas s tou "serii" tady bude vetsina. Co tady, vsude.
Casem clovek dospeje k tomu ze auto ma hlavne jezdit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak kdyby to nekoho zajimalo - WWW.XERAMIC.CZ
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshimilosh píše:Jinak kdyby to nekoho zajimalo - WWW.XERAMIC.CZ
Odkaz na web je už u prvního příspěvku.Ale opakování matka moudrosti že ano.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, no problem s odkazem
Jinak Vojto, vidim ze nam fakt musis ukazat jakej ses vocas, kdyz mas novej nick a dokonce i podpis
Jinak Vojto, vidim ze nam fakt musis ukazat jakej ses vocas, kdyz mas novej nick a dokonce i podpis
Poslední normální a věcný příspěvek tu měl spermin...lidi to vaše handrkování je opravdu srandovní. Domluvte si schůzku a dejte si třeba pořádně do držky
Toto dohadování nikdy nebude mít vítěze...a jediným poraženým bude a je toto jinak super fórum
Toto dohadování nikdy nebude mít vítěze...a jediným poraženým bude a je toto jinak super fórum
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to spis o tom kdyz neco neznam a nevyzkousel jsem tak to zkritizuju ne?
Prijde mi ze v Cechach to je asi moderni toto tvrdit.
Prijde mi ze v Cechach to je asi moderni toto tvrdit.