Oddělený OT XERAMIC

Co se jinam nehodí pište sem
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Oddělený OT XERAMIC

Příspěvek od Vojta » 12 říj 2007, 16:31

...
Naposledy upravil(a) Vojta dne 14 říj 2007, 22:40, celkem upraveno 1 x.

Reklama

Specnaz

Příspěvek od Specnaz » 12 říj 2007, 19:34

Některý reakce mě opravdu překvapili, hlavně ten od Vojty! Můj otec děla do aut cca 20 let, měl stejnou reakci jako Vojta, když jsem to přivez a i on přiznal, že to motoru prospělo, ale řekl uvidíš za pár tisíc kiláků! Alespoň se snažím vrážet peníze do technického stavu vozidla, a ne si dělat z oplíka rádoby OPC :)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 12 říj 2007, 20:07

...
Naposledy upravil(a) Vojta dne 14 říj 2007, 22:41, celkem upraveno 1 x.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 říj 2007, 20:40

A Vojta nas opet navstivil, krome bazaru uz i v jine sekci, to se divim :D
Jinak bych opravil prispevek - ne si dělat z oplíka rádoby OPC, ale ne si dělat z Naftaka oplíka rádoby OPC.

Jako o tom zadna, Vojto, ted mas to auto super, ale kdyby to delal nekdojinej hned to budes kritizovat protoze to by byl podle tebe tuzing.

Je to asi to samy jako kdyz ma nekdo fabii FTP a navlika na ni doplnky a plasty z RS. Je to sice pekny, ale pak na dalnici vidis ze to asi neni to co to ma na samolepce :)

Ale abych se vratil k tomu predchozimu prispevku, vidim ze porad dost lidi keca o necem co v zivote nevideli nebo nevyzkouseli...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 12 říj 2007, 20:48

milosh píše:A Vojta nas opet navstivil, krome bazaru uz i v jine sekci, to se divim :D
Jinak bych opravil prispevek - ne si dělat z oplíka rádoby OPC, ale ne si dělat z Naftaka oplíka rádoby OPC.

Jako o tom zadna, Vojto, ted mas to auto super, ale kdyby to delal nekdojinej hned to budes kritizovat protoze to by byl podle tebe tuzing.

Je to asi to samy jako kdyz ma nekdo fabii FTP a navlika na ni doplnky a plasty z RS. Je to sice pekny, ale pak na dalnici vidis ze to asi neni to co to ma na samolepce :)

Ale abych se vratil k tomu predchozimu prispevku, vidim ze porad dost lidi keca o necem co v zivote nevideli nebo nevyzkouseli...
ten muj naftak dá tvý 1.6 16V kdy si vzpomene a s poloviční spotřebou, s HTP bych asi nesrovnával, to uznáš snad i ty, ukaž mi někoho kdo má originální doplňky a napsal sem mu že je to tuzing, zas nesmíš pepču a jemu podobné tak žrát...a co se týče samolepky tak na zadních dveřích mám napsáno 2.0 Dti...

jinak díky za pochvalu, od tebe jsem jí opravdu nečekal
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

pepca

Příspěvek od pepca » 12 říj 2007, 21:11

Vojta píše:
milosh píše:A Vojta nas opet navstivil, krome bazaru uz i v jine sekci, to se divim :D

ten muj naftak dá tvý 1.6 16V kdy si vzpomene a s poloviční spotřebou, s HTP bych asi nesrovnával, to uznáš snad i ty, ukaž mi někoho kdo má originální doplňky a napsal sem mu že je to tuzing, zas nesmíš pepču a jemu podobné tak žrát...a co se týče samolepky tak na zadních dveřích mám napsáno 2.0 Dti...

jinak díky za pochvalu, od tebe jsem jí opravdu nečekal
:roll: :shock: pane dokonalej,budte tak laskavej a neberte si mne do svých úst,starejte se o svoje auto,já se o to Vaše také nestaral,nikde jej nekritizoval,tak se serte do někoho jiného,to že neustále vzpomínáte a předhazujete moje auto mně začíná......!!o Vaše trapné a urážlivé názory nestojím,jestli tu stále hodláte naznačovat,že auto vylepšené jen originálníma doplnkama je to nej,tak prosím,ale né každý má takové šance,možnosti jako Vy,tak nekritizujte lidi,kteří si auto dělají dle svých možností,né každý má možnost cpát peníze jen do auta,do drahých a originálních dílů,určitě se tady plno z nás nezblázní,když na doplnku nebude origoš značka,chápu,Vy by jste si na své auto nic takového nedal,Vy jste prostě někdo,pardon pan někdo,hrozně rád se nad druhýma povyšujete,nechtějte vědět,kam s tou Vaší arogantní povahou můžete jít,tímto se ostatním omlouvám,ale nesnáším,když si tento člověk bere někoho neustále při každé možné situaci do své namyšlené pusy :shock: :evil: :twisted:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 12 říj 2007, 21:13

...

spermin

Příspěvek od spermin » 12 říj 2007, 22:19

Spekulovat tady o xeramiku, , bishopu, teflonu nebo Mos je celkem zbytečné, u motorů
V dobrém stavu je přínos minimální, a vzhledem k ceně i možná bezdůvodný. U motorů
ve špatném technickém stavu vzhledem k náročnosti opravy bývá ve většině případů
dost podstatný. Je to finančně nenáročná úprava s tím že majitel má dojem že je motor
opět OK, i když je v horším stavu než udržovaný motor. Uvědomme si že motor nejede na
100 %, ale na 70 a po použití přípravku jede opět na 90 až 95 % výkonu. Toť celý zázrak.
Jelikož naše motory mají 100 i více TISÍC Km, nebo bůh ví jakou minulost, nárůst tu je,
bez debat. Mám vyzkoušené na Š 105, kdy jela max. 130, po použití teflonu a ZN přípravku
do oleje jela (k mému úžasu)150 a spotřeba klesla z 1L oleje na 1000 Km na 0.5 L. a to je fakt!!
:mrgreen: :mrgreen:
No, a já nyní pociťuji nárůst výkonu, opět hrabe jako před rokem. Zdá se mi ze i mene zere. POTVORA :P
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Caklik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caklik » 13 říj 2007, 20:05

Tak to uz taky trochu nepobiram, Vojtovi zcela urcite nejde o to si udelat z naftaka OPC, aby mohl nekomu ukazovat zada na dalnici. Mimochodem jsem mel co delat abych mu stacil pri normalnim provozu pri ceste z LBC do Chrastavy s 1.8 92kW, skoro jsem otiral studenej pot. Myslim, ze tu jde opravdu o to se odlisit od seriove podoby ... Mimochodem kdyby tu nekdo vystavil Astru, jako ma Vojta jako novy clen, tak mu to 20 lidi vychvali do nebes s tim, ze si udelaj jeste rally pruh na slipech ....
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE

Specnaz

Příspěvek od Specnaz » 13 říj 2007, 20:12

to Vojta : O mě nic nevíš, tak pls nepiš když na to nemám, abych pomlčel! Já si koupil auto aby mi sloužilo, a ne abych sloužil já jemu! Kolik pak stály všechny ty tvoje ,,origo" doplňky, 30-40 tisíc! Přoč bych měl vrážet do toho takový peníze, to už je pěkná dovolená, ne! Ale ty asi radši jezdíš kolem baráku a ukazuješ se, co?

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 13 říj 2007, 20:23

...

Specnaz

Příspěvek od Specnaz » 14 říj 2007, 19:27

Ty si úplně protiřečíš, píšeš abych se nestaral a přitom si se začal starat první! Já se chci jen podělit o svou zkušenost s těmi co to zájímá! Tak si běž listovat bazar nebo se mazlit s tím svým OPC!

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 14 říj 2007, 21:11

to caklik: ano odlišit se o to jde Vojta má nádhernou astru a chce se odlišit, ale když se chce odlišit někdo jiný a není to dle jeho vkusu je to špatně. Tak trošku mi připomíná našeho slavného pana prezidenta Klause. Oba jsou velmi inteligentní a věcem v kterých se pohybují hodně rozumí. Ale dokáží se chovat vůči jiným arogantně a špatně snášejí odlišné názory...tak to vidím já. Je to škoda. :roll:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 14 říj 2007, 21:36

...

Specnaz

Příspěvek od Specnaz » 14 říj 2007, 21:44

Přečetl jsem si pár tvých příspěvků ve foru a představu jsem si o tobě udělal a nemusí mi jí nikdo vnucovat! Už jenom tvoje foto v nicku mluví samo o sobě, výsměch ostatním názorům! Takový blby potkávám denně

Odpovědět