Příspěvek
od Radoš 92 » 10 říj 2007, 00:09
Nehody a zase nehody. Jezdím v MHD a včera jedu po rovince, rozhulákaný na 55 a přede mnou dvě děcka na kole. Tak kolem 10 let. Trošku jsem šešlápl brzdu, chtěl jsem je předjet, tak hodím blinkr a když jsem byl tak 10m za nima, tak jedno - to blíž ke mně spadlo i s kolem. Takhle jsem stál na brzdě po druhé v životě. Stočil to do protisměru, kde nic nejelo a fakt stál na fleku. Stačil tak metr a dítě bylo ve mně. Nebo spíš dítě já na voze. Fuj, ty jo, jsem vylezl ven, ležela mi přímo před nárazníkem - kousek chyběl a měla by ho v hlavě, dítě v pohodě, nic, ani odřeninka, ale vyhukaný jak sova v lese, tak jsem jí ještě zprdnul, že bez dozoru nemá co dělat na cestě, ať fičí na chodník. Poznal jsem v ní dceru od jedné bývalé sousedky, tak až jí potkám, tak s ní hodím řeč. Jinak když už jsem u toho, tak jednou, to jak jsem takhle brzil poprvé, když mi před trolejbus z vedlejší vlětělo auto, ani se nekouknul, debil jeden, a jak jsem šel po brzdě, tak mi jedna 63 letá asi 100kilová paní spadla tak, že vyrvala sedadlo - spadla na něj a bylo to. 3 zlomená žebra, naražená páteř, půl roku v nemocnici. Nikomu to nepřeju.... Jezdím opatrně, ale ti ostatní někdy ani moc ne....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE