Veliká spotřeba motor. oleje!
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Veliká spotřeba motor. oleje!
Čao,můžete mi prosím někdo říct,jestli je spotřeba 1 litr motor. oleje za čtvrt roku normální?Nikde z auta neteče,ale jezdí s tím manželka a´la Fittipaldi krátké trasy do práce a studený to fakt nešetří.Ale i tak mi připadá ta spotřeba trochu moc.Můžete mi někdo poradit,čím by to ještě mohlo být?
Astra G 1.6,16V,r.v. 2000.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim co s tema autama vyvadite me to nezere olej vubec
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Veliká spotřeba motor. oleje!
Nez casovy usek by bylo lepsi uvest kilometry .Asmodeus píše:Čao,můžete mi prosím někdo říct,jestli je spotřeba 1 litr motor. oleje za čtvrt roku normální?
Já bych klidně vyzkoušel do toho oleja nalít nějakou přísadu na snížení spotřeby oleje-v obchodech jich je hafo..když to nepomůže, tak při nejhorším to ten motor sežere
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak ji rekni at to nedava za usi za studenou ne? To je snad nejhorsi co muze byt pro ten motor. Takhle muzes s tim brzy rozloucit.
Teď: Ford Fiesta mk6.5 ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp (Moje (ex-)Tigra - Click)
To všechno jsou věci na krátkodobé užití, i když výrobci tomu říkají "generálka motoru". Při slušném zacházení se motor "nevyčvehlá" tak, aby potřeboval tyto přísady.Salám píše:Já bych klidně vyzkoušel do toho oleja nalít nějakou přísadu na snížení spotřeby oleje-v obchodech jich je hafo..když to nepomůže, tak při nejhorším to ten motor sežere