Vibrovani volantu
- Ajuschka
- Kontaktovat uživatele:
tak kola uz sundany byly a zadna zmena... i nekdo radil at ten krouzek co je uprostred hlinikacu se tam da znova a aby nebyl nak zkroucenej bo co a stale zadna zmena... vyvazeny jsou na nula nula takze nam v pneu tvrdili ze to neni tim. ojety snad aky ne mam je cca pul roku ani ne takze zas tak wojety bejt nemuzou.... ted pojedem na tu geometrii, ale ta by prej mela bejt v poho pac mi neco menili a meli to s tim nak srovnat... ale dik za rady,.... vsechny rady zvazuju a obtelefonovavam servisy
- Reklama
No pokud jsi jezdil-la bez stredového krouzku, bych se nedivil, ze uz jsou gumy "sisaté", zkus si jeste pujcit kola,Ajuschka píše:tak kola uz sundany byly a zadna zmena... i nekdo radil at ten krouzek co je uprostred hlinikacu se tam da znova a aby nebyl nak zkroucenej bo co a stale zadna zmena... vyvazeny jsou na nula nula takze nam v pneu tvrdili ze to neni tim. ojety snad aky ne mam je cca pul roku ani ne takze zas tak wojety bejt nemuzou.... ted pojedem na tu geometrii, ale ta by prej mela bejt v poho pac mi neco menili a meli to s tim nak srovnat... ale dik za rady,.... vsechny rady zvazuju a obtelefonovavam servisy
napr. zimní a projet, uvidís, jestli bude rozdíl.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Ajuschka
- Kontaktovat uživatele:
ja pouze ty krouzky sundala a znova je tam dala... protoze nam rikali ze nam to mohli tam nak skroutit kdyz je tam davali ... bez stredovejch krouzku jsem nejezdila.... neblazni....
Prave ze porad kdyby jen nekdy tak to neresim ovsem tohle je masakr.... neprestava to vubec spis naopak se to zhrsuje...
asi vymenim Astru za trabika....
Prave ze porad kdyby jen nekdy tak to neresim ovsem tohle je masakr.... neprestava to vubec spis naopak se to zhrsuje...
To by mohly být tlumice, zkus zatlacit na auto, má se cca 2x zhoupnout.Ajuschka píše:ja pouze ty krouzky sundala a znova je tam dala... protoze nam rikali ze nam to mohli tam nak skroutit kdyz je tam davali ... bez stredovejch krouzku jsem nejezdila.... neblazni....
nyní Civic
nyní Civic
Měl jsem (a ještě asi mám) dlouhodobě taky stejný problém. Ani po několikerém vyvážení se nedospělo k ideálnímu stavu. Po výměně zadních tlumičů jsem šel na geometrii a bylo mi sděleno, že je vůle na spojovací tyči řízení a na čepu řízení. Po výměně se to výrazně zlepšilo, ale úplně ideální to stále není. Asi je ta přední náprava hodně citlivá na jakékoliv nepatrné vůle.
- Ajuschka
- Kontaktovat uživatele:
Takze... dnes jsem byla na tlumicich... jsou prej jeste naprosto oukej, vsechny ctyri... tlumice to tedy byt nemohou... dnes jsme si byla objednat novy zimaky a v pneuservisu mi rekli ze v pondeli zkusime dat zimaky a ja to pojedu projet, jestli to neni treba v pneu.... s gometrii je to problem Barumce za to chtej 700 a to se mi za to nechce tada ale vubec davat.... jinak to nikde nedelaj (teda na alu ne) vetsina ma naky magnety na plechace...
Re: vybrovani volanku
To je velmi divné, tlumice OK, vyvázení predpokládám OK, geometrie nevibruje,kde jsi je vzala, není toAjuschka píše: Pred prazdninama, jsem si koupila nova pneu od Nokianu
nejaký poloprotektor Jeste me napadlo krivý ráfek, jako ze Ti ho vymenili nebo CO.
nyní Civic
nyní Civic
- Ajuschka
- Kontaktovat uživatele:
Re: vybrovani volanku
spermin píše:To je velmi divné, tlumice OK, vyvázení predpokládám OK, geometrie nevibruje,kde jsi je vzala, není toAjuschka píše: Pred prazdninama, jsem si koupila nova pneu od Nokianu
nejaký poloprotektor Jeste me napadlo krivý ráfek, jako ze Ti ho vymenili nebo CO.
geometrii nemam wozkousenou to je jediny co mi chybi... protektory to nejsou, pac tata chtel protektory na zimu a v tom pneu sevrisu ze nic takovyho nemaj atd atd.... mno zkusim ty zimaky v pondeli, ale pak uz tady hledejte inzerat ve stylu "prodam opel astra G"