![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Cao,tak v soucasne dobe to resim take ato tim zpusobem ze du na vyvazeni kol do pneuservisuAjuschka píše:Tak, mam na vas dalsi otazecku se svoji Astrickou... Pred prazdninama, jsem si koupila nova pneu od Nokianu uz dvakrat mam prevazeny predek jednou zadek a furt mi volant tak strasne vybruje za pri ceste treba do prahy me tak brnej ruce ze musim misty ridit nohou aby mi to prestalo... navic to nejvic dela od najakych 110 - 140 km/h takze s tim jeste litam jak cosi co chrochta, aby to trochu prestalo... deje se vam to nekomu taky? nevite co s tim???![]()
Majklus píše:Cao,tak v soucasne dobe to resim take ato tim zpusobem ze du na vyvazeni kol do pneuservisuAjuschka píše:Tak, mam na vas dalsi otazecku se svoji Astrickou... Pred prazdninama, jsem si koupila nova pneu od Nokianu uz dvakrat mam prevazeny predek jednou zadek a furt mi volant tak strasne vybruje za pri ceste treba do prahy me tak brnej ruce ze musim misty ridit nohou aby mi to prestalo... navic to nejvic dela od najakych 110 - 140 km/h takze s tim jeste litam jak cosi co chrochta, aby to trochu prestalo... deje se vam to nekomu taky? nevite co s tim???![]()
dve moznostiAjuschka píše:tak to jeste mam....mno zitra to vyzistim v okoli, kdo bude tak hodny a udela neco pro moje auti
![]()
dik za radu
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |