VYFUK

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 dub 2006, 09:34

Zigi píše:http://servis.opel.cz na tomto linku je ta akce jeste platna?Ja volal vcera do Oplu v Ostrave a ze prej o nicem nevi a vyfuk stoji 4300Kc a to se mi nechce za to davat.A popr nevite ve kterem service jsou ty akce?Dik a poradte,potrebuji totiz nutne vymenit posledni dil vyfuku
pěkně tam naklusej a vyřvi si to! já jim dám že o ničem nevědí, bych jim tam dal pěknou sodu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

caryfuk

vyfuk

Příspěvek od caryfuk » 21 dub 2006, 15:06

Tak te upozornuji,aby sis vzal vice penez,protoze ta cena co uvadeji je pouze za dil,bez tesneni atd.Ja ho mam uz po vymene a caloval jsem okolo 3800kč.Hodne stesti.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 dub 2006, 15:34

no nevim, mělo by to bejt komplet se fšim co je k tomu potřeba, když mněj tlumiče v akci tak taky dávaj nový šrouby a neplatíš je

Tony

výfuk

Příspěvek od Tony » 24 dub 2006, 09:17

Zdar lidi nevíte kolik by u Opela asi tak stál prostřední díl výfuku na X16XEL.Dík

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 24 dub 2006, 09:28

Zigi píše:Hosi dotaz,jako v Ostrave jsou asi fakt debily.Volal jsem do ADOP car a tam mi chlapek rekl,ze oni nejsou primo autorizovani prodejci OPEL!Jsou to fakt cu..ci?Tak proc jsou oficialne jako autorizovani a kdyz tam zavolam,tak hovno!To je fakt s nema o nervy!
zavolej do zastoupení opla v praze a zeptej se, jinak oni ti samotnej vejfuk za 3200 neprodaj protože normální cena samotnýho vejfuku je asi 4000 a když ho chceš v akci tak si tam musíš nechat namontovat

Podbot

Příspěvek od Podbot » 25 dub 2006, 11:12

Také bych už potřeboval nový zadní díl, je tu někdo komu ho už vyměnili včetně tesnění za těch 3140 peněz? Do toho bych šel.
Astra Caravan G, 1.6 16V, X16XEL, 100 edition

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 25 dub 2006, 21:48

ADOP - car a.s. Ostrava je na seznamu OPEL jako autorizovaný prodej a servis. Opavská 348, tel.: 596 961 516. Jasná zpráva. Jen se nedat.

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 04 kvě 2006, 00:34

Pro vysvětlenou. Tyhle akce, co má opl nejsou všude. Musí na nich jednotliví prodejci participovat. Je to sice bordel,ale každej servis nemá tu akci. Již jsem se s tím několikrát setkal.
2.0 16V

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 04 kvě 2006, 16:44

Zigi píše:
dominus-et-deus píše:Pro vysvětlenou. Tyhle akce, co má opl nejsou všude. Musí na nich jednotliví prodejci participovat. Je to sice bordel,ale každej servis nemá tu akci. Již jsem se s tím několikrát setkal.
Jo presne to same mi rekli vADOPcaru v Ostrave,ze nejsou participujici...atd,ale hlavne ze v tom druhem Ostravskem to udelali a mam pokoj :lol: :lol:
Jsteli nespokojeni s pracovníky pobočky OPEL, můžete se obrátit na OPEL CaS, Na Pnkráci 28 Praha 4 140 00. pošlou kontrolu a pak sjednaj pořádek.

Opel v Kladně autotepas za starého vedení tak tomu opel CaS vzal 3x veškeré vjeci a díly opel ai nové vozy a byl bez dílů cca 2 týdny když na pobočné nesjadná nápravu.
Zůstali mu jen náplně, BOZ výbava atd. Nebo vezmou licenci a je v P..i.

Jeff
Kontaktovat uživatele:

laděný výfuk

Příspěvek od Jeff » 20 črc 2006, 21:30

Nazdarek vsichni,
mam dotaz, na astricce mi dosluhuje koncovy dil výfuku, a tak jsem tak premyslel ze bych si tam dal nejakej sikovnej ladenej vyfuk. Jde mi o to, ze tam nechci davat nejakej extrem, kterej bude delat kraval, jak kdyby tam zadnej nebyl. Auto pouzivam denne a obcas i na delsi trasy, tak nechci aby mi pak neupadly usi. Tak bych v tomto potreboval trochu poradit, jaky znacky vyfuku jsou dobry a maj decentni zvuk a peknej vzhled.

DIKEC :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

AstraMan
Moderátor

Re: laděný výfuk

Příspěvek od AstraMan » 20 črc 2006, 21:33

Jeff píše:Nazdarek vsichni,
mam dotaz, na astricce mi dosluhuje koncovy dil výfuku, a tak jsem tak premyslel ze bych si tam dal nejakej sikovnej ladenej vyfuk. Jde mi o to, ze tam nechci davat nejakej extrem, kterej bude delat kraval, jak kdyby tam zadnej nebyl. Auto pouzivam denne a obcas i na delsi trasy, tak nechci aby mi pak neupadly usi. Tak bych v tomto potreboval trochu poradit, jaky znacky vyfuku jsou dobry a maj decentni zvuk a peknej vzhled.

Jestli to bude mit vubec cenu davat ladak na diesel...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Jeff
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeff » 20 črc 2006, 21:36

SyncMaster píše:
Jeff píše:Nazdarek vsichni,

Jestli to bude mit vubec cenu davat ladak na diesel...
No spise mi jde o ten vzhled a taky trochu o ten zvuk, ale jak rikam netouzim po extremech :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 20 črc 2006, 21:39

Jeff píše: No spise mi jde o ten vzhled a taky trochu o ten zvuk, ale jak rikam netouzim po extremech :lol:
Jasný... Ale právě nevim, jestli má vůbec cenu dávat laďák na diesel... Jednou jsem tam zkoušel dát trochu poladěnou koncovku, kterou jsem měl na předešlém autě ( byl to benzíňák ) a oproti benziňáku nebylo z ní vůbec nic slyšet... jen takovej průvan...Ale třeba s tím má někdo zkušenost a poradí ti :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie » 20 črc 2006, 21:41

No já mam Laser, dvě koncovky, dělanej přímo na Astru. Vzhledově pěknej a zvuk dodává spíše až ve vyších otáčkách.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 20 črc 2006, 21:41

hele i když sundáš koncovej díl tak neuslyšíš nic, z diesla prostě zvuk nedostaneš, až ti vejfuk upadne tak to nepoznáš podle zvuku :wink:

Odpovědět