zásuvka-zapalovač
zásuvka-zapalovač
zdravím,rád bych se zeptal,nemáte někdo zkušenost se zásuvkou autozapalovače,zásuvka je funkční pouze při zapnutém zapalování,což je dost nevhodné,chcešli zapojit malou televizku musí být stále zapalování zapnuté,nejde zapojit a jestli ano tak kam nejlépe na stálý proud jako to má většina vozidel,a to nevím zda je to možné zde provést.
- Reklama
ale samozřejmě přes nějakou pojistku!TOMHAJ píše:jo,je to tak resene,bohuzel,jedine predelat primo k baterii...(take me to celkem stve,u jinych aut,je zapalovac funkcni stale)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tak to jo,od baterky,jen najít která pojistka je na zapalovač,odpojit od ní kablík,možná by šel přepojit na jinou pojistku,která je pod stálým proudem,no jo,ale která?která není závislá na zapnutém zapalování,nemám možnost to tak dobře zjistit,no nějak to jít musí,je pravda jiná auta to mají nezávislé.Vojta píše:ale samozřejmě přes nějakou pojistku!TOMHAJ píše:jo,je to tak resene,bohuzel,jedine predelat primo k baterii...(take me to celkem stve,u jinych aut,je zapalovac funkcni stale)
- Zdeněk Lbc
Staci predsa vypnut zapalovanie a skusit vsetky poistky kotre su pod napatim nejakym meracom alebo aspon 2 kuskami drotu a ziarovkoupepca píše:tak to jo,od baterky,jen najít která pojistka je na zapalovač,odpojit od ní kablík,možná by šel přepojit na jinou pojistku,která je pod stálým proudem,no jo,ale která?která není závislá na zapnutém zapalování,nemám možnost to tak dobře zjistit,no nějak to jít musí,je pravda jiná auta to mají nezávislé.Vojta píše:ale samozřejmě přes nějakou pojistku!TOMHAJ píše:jo,je to tak resene,bohuzel,jedine predelat primo k baterii...(take me to celkem stve,u jinych aut,je zapalovac funkcni stale)
zdary,již jsem to nalezl,zapalovač č.36,možná by to šlo přepojit na osvětlení interiéru při otevření dveří,to není přes klíček,jen nevím,jestli jde ta celá pojistková skrínka vytáhnout,aby se dalo s drátky manipulovat,zřejmně to asi nebude až tak jednoduché,taky jsem přemýšlel napojit to od baterie,jen nevím kudy protáhnout dráty k zapalovači,nebo alespon k té pojistkovce kde ten zapalovač odpojím,tak nevím co bude méně složité,rád bych si to zmáknul sám,nechci za autoeletrikářem,no nic,vážně nevímZdeněk Lbc píše:V návodu k obsluze jsou popsaný všechny pojistky co jistí.
hups,omlouvám se,zapomněl jsem se přihlásitAnonymous píše:zdary,již jsem to nalezl,zapalovač č.36,možná by to šlo přepojit na osvětlení interiéru při otevření dveří,to není přes klíček,jen nevím,jestli jde ta celá pojistková skrínka vytáhnout,aby se dalo s drátky manipulovat,zřejmně to asi nebude až tak jednoduché,taky jsem přemýšlel napojit to od baterie,jen nevím kudy protáhnout dráty k zapalovači,nebo alespon k té pojistkovce kde ten zapalovač odpojím,tak nevím co bude méně složité,rád bych si to zmáknul sám,nechci za autoeletrikářem,no nic,vážně nevímZdeněk Lbc píše:V návodu k obsluze jsou popsaný všechny pojistky co jistí.
- Princ William