tak co to dela tadyVojta píše:joJarda píše:to je do kadetta ne
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
tak co to dela tadyVojta píše:joJarda píše:to je do kadetta ne
spíš Astra EJarda píše:tak co to dela tadyVojta píše:joJarda píše:to je do kadetta nepokud vim tak kadetta tu nikdo nema (i kdyz je to takova astra D)
sem myslel ze napises ze sem blbej jak si to psalVojta píše: to sou ty naši vysokoškoláci...naše budoucnost![]()
nojo ale já nepovedu tudle zemi jako vy vysokoškoláci xpolstarekx a tyJarda píše:sem myslel ze napises ze sem blbej jak si to psalVojta píše: to sou ty naši vysokoškoláci...naše budoucnost![]()
![]()
......to je teda budoucnost co
.......aspon ze mam astru
![]()
jen tak mimochodem ses starci max vo 3 nez ja. (myslim ze si psal ze te je 23) tak nerikej mladez kdyz do ni patris taky![]()
jako proc by jsme ji meli voditVojta píše: nojo ale já nepovedu tudle zemi jako vy vysokoškoláci xpolstarekx a ty
si dělám prdel Jardo...to si nesmíš tak brátJarda píše:jako proc by jsme ji meli voditto je elita co ovecka, ja ........ je tady jeste nekdo na VS
aby nerekl ze ho tady utlacujeme
...
kolik te vubec je. hlasoval si zde https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=2 ... ight=v%ECkZigi píše:Ja byl na VSB v Ostrave 1 rok a pak jsem se na to vybodl.Proste to byla nuda a stalo to jen nervy![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |