Fathead píše:Já si koupil za 400 v Cybexu husí krk a spokojenost - líbí se mi na tom, že nemusím vrtat ani nijak zasahovat do interiéru a pak se taky dá použít do jiného auta.
Jinak jaké máte zkušenosti s TomTomem? Na cestě Brno -> Český Krumlov mě to 2x chtělo hnát někde přes pole místo po hlavní (buď chyba mapy anebo to zkoušelo najít nejkratší trasu, nevím), ale jinak super - hlavně ve městě paráda. Co máte vy ostatní? TomToma nebou Route66 nebo něco jinýo?
Take jsem nechtel vrtat do interieru, ale nastesti jsem uz mel v aute drzak na telefon znacky co nevlastnim, tak jsem to prehodil. Jinak mi na husim krku trochu vadi, ze se obcas klepe a nevim co by na to rekli policajti, kdyby me zastavili. Jinak instalace pomoci toho krku je jednuduche a umisteni PDA takova logictejsi, nikam nemusis uhybat ocima. Ale jak jsem psal, nechci se hadat s policajty, tak jsem volil tu pevnou montaz, ktere je prece jen o trochu vice chranena pred dopadem svetla z venku.
Osobne pouzivam Tomtom s posledni mapou, testoval jsem i PocketKim a Navigon, ale nic me neoslovilo. Navigon by se mi docela libil, mel nektere vychytavky co Tomtom nema, ale mapove podklady CR jsem mel velmi mizerne. Samozrejme ze se na to neda 100% spolehnout, tak vim o par mistech, ktere maji spatne. Napriklad v Jihlave, kdyz sjizdis na privadec na dalnici tak ti hlas hlasi, ze mas jet doleva a veskutecnosti je to doprava a na mape to maji nakresleno spravne. Nektere nove veci tam take nemaj zakresleny, takze opravdu podle nich jedes po poli. Clovek i s navigaci musi pouzivat hlavu, ale pomocnik pro toho kdo hodne jezdi je nezaplaceni. Samozrejme ze je to pekna vyceucelova hracka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.