Rozvody X16SZR
Rozvody X16SZR
Zdraví všechny členy fóra.Nedalo mi to , abych nereagoval na interval výměny rozvodového řemene uvedený v knize " Jak na to - Astra G , Zafira".
V této knize je uveden první interval výměny rozvodového řemene , kladek a kontrola řemenice při 120.tis. , nebo po 8.letech!Nějak se mi tento interval nepozdává , zdá se mi opravdu dost nadsazený.Pokud někdo máte zkušenost s takto dlouhým intervalem výměny , budu rád za názory.Díky.
V této knize je uveden první interval výměny rozvodového řemene , kladek a kontrola řemenice při 120.tis. , nebo po 8.letech!Nějak se mi tento interval nepozdává , zdá se mi opravdu dost nadsazený.Pokud někdo máte zkušenost s takto dlouhým intervalem výměny , budu rád za názory.Díky.
- Reklama
Re: Rozvody X16SZR
Aj napriek tomu, ze vymena remena a vsetkych kladiek nie je lacna zalezitost - oplati sa do toho investovat. Ak sa ti 120 000km zda moc, tak zniz interval - na skodu to nebude. Ale 120 000 by to malo vydrzat v pohode.kryšot píše:Zdraví všechny členy fóra.Nedalo mi to , abych nereagoval na interval výměny rozvodového řemene uvedený v knize " Jak na to - Astra G , Zafira".
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
cena
no ja uz tam mam asi 80 000 a servisni knizku jsem jeste z bazaru nedostal...ale chtel bych se predem informovat na kolik to tak vyjde at vik kolik si mam pripravit a jak dlouho setrit...diky Skuře
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
Keby som bral auto z bazaru, tak to menim hned, ako to kupim. Je to dost risk.Neviem sice, aky seriozny bazar je to (odkial si to kupil) ale v dnesnej dobre by som neveril nikomu.Kym by som nevidel original servisnu knizku. Pred tyzdnom som bol pozriet jednu astru, co doniesol chlapik z CZ a tvrdil, ze ma najazdene 120 000km....Ked som do toho sadol a previezol sa na tom, povedal som, ze ma najazdene minimalne 250 000km.
Co sa tyka ceny - je to podla toho, aky mas motor. Napr.(X17DTL) remen+kladky+robota=5000,- robota po znamosti....Ta kladka je tam najdrahsia.
Neviem ake su ceny u Vas, ale ja ti vravim ako je to u nas....zdar
Co sa tyka ceny - je to podla toho, aky mas motor. Napr.(X17DTL) remen+kladky+robota=5000,- robota po znamosti....Ta kladka je tam najdrahsia.
Neviem ake su ceny u Vas, ale ja ti vravim ako je to u nas....zdar
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
na X20DTL se řemen nemění bo tam je řetěz a ten je celoživotnídj.chicken píše:diky...ja se mrknu do te servisky jak ji dostanu...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz