jasny,ale tam se bavite o prumeru a me slo o tu aktualni,ale pokud to vadi tak to smaznete a ja se presunu tamLomikar píše:A nemáme tak náhodou na spotřebu už jeden link???
aktualní spotřeba
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
presne tak,ja mel taky vzdycky 1,0 max 2,0 se zaplou klimou,a tajto zaclo ukazovat az tedGallo píše:Já si pořád myslím a pokud si dobře pamatuju, vždy jsem měl průměrnou spotřebu (astra F 1.6i) na volnoběh kolem litru, za jízdy krapet víc (kvůli palubnímu napětí,servo, světla) a při stání byla kolem 0.9l/h. Těch 5l/h je fakt hodně, to je špatně...
můj život vlastně měří 400metrů !!!
tech 5 litru odpovídá kolikati otáckám? CCA 2000 ot?Gallo píše:Já si pořád myslím a pokud si dobře pamatuju, vždy jsem měl průměrnou spotřebu (astra F 1.6i) na volnoběh kolem litru, za jízdy krapet víc (kvůli palubnímu napětí,servo, světla) a při stání byla kolem 0.9l/h. Těch 5l/h je fakt hodně, to je špatně...
ps, U FIATU KDYZ STOJÍ, nemerí.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
spermin píše:tech 5 litru odpovídá kolikati otáckám? CCA 2000 ot?Gallo píše:Já si pořád myslím a pokud si dobře pamatuju, vždy jsem měl průměrnou spotřebu (astra F 1.6i) na volnoběh kolem litru, za jízdy krapet víc (kvůli palubnímu napětí,servo, světla) a při stání byla kolem 0.9l/h. Těch 5l/h je fakt hodně, to je špatně...
ps, U FIATU KDYZ STOJÍ, nemerí.
nn,800ot./min
můj život vlastně měří 400metrů !!!
je,ale pravda,že to moc nesleduju.Dokud auto jede bez problémů a nic nepíše a nikde nic nesvítí,tak to neřeším.Svaja píše:bez klimy?jestli jo tak to treba u me delaj ty praskly svody(parohy)mirra3 píše:Tak jsem se na to konečně podíval,ale bylo to jen ve městě při nižší rychlosti a jen na kousku volné cesty.
Spotřeba byla kolem 2,5l/100
Astra G 1.4 16V edition "100"