Dovybavenie G-čka rv.2005

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Návštěvník

Dovybavenie G-čka rv.2005

Příspěvek od Návštěvník » 11 dub 2006, 22:48

Zdravím všetkých, minulý rok som kúpil nové G-čko s 1,4 Twinportom a bol som veeelmi spokojný. Postupom času som si ale uvedomoval, že mi zopár vecí chýba. Takže som si v Breclavi dal domontovať repráky 8x origoše (mal som v predu iba 2x nejaké papierovky). Potom som si dal domontovať osvetlenie priestoru cestujúcich vzadu po otvorení dverý. Momentálne mám pripravené nové elektróny OZ Hydra na letné pneu. Najbližšie plánujem dať domontovať programovateľný cyklovač stieračov. Veľmi by som chcel dať domontovať palubný počítač (pre 1,4 sa nedal objednať), vyhrievané predné sedadlá a tlakový ostrekovač svetiel, ale asi už v Opláckom servise by som sa za tieto úpravy nedoplatil. Ako a komu by som tieto vecičky mohol dať domontovať a ešte k tomu aby som nestratil záruku? 8)

Reklama

Majky

Příspěvek od Majky » 11 dub 2006, 22:51

sorry nebol som prihlásený :oops:
Astra G, rv.2005, 5-dv., 66kW/90k 1,4Twinport

Boco

Příspěvek od Boco » 18 dub 2006, 23:10

Uz si si spocital co ta to cele stalo? mam na mysli nove auto + vsetky tie dorabky co uz mas urobene?
Lebo to co chces este dorobit podla mojho skromneho odhadu nebude vobec lacne...Usetrit mozes jedine tak ze nakupis na vrakaci ale ostrekovace a vyhrievacie rohoze alebo cele sedacky sa nebudu zhanat lahko (mozno sa mylim) a nebudu ani stat 5 SKK...
Plus ta praca...tej je na tom riadne...

Za to by si urcite uz mal novu AstruH...
AstraG X16XEL 2000

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 dub 2006, 23:13

když si to bude dělat sám tak to vyhřejvání, ostřikovače a pal. pc. nebude celkem dražší než 10tis...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Boco

Příspěvek od Boco » 18 dub 2006, 23:20

no hej, lenze pise on pise "Veľmi by som chcel dať domontovať ..."...tej prace je tam fest vela...
AstraG X16XEL 2000

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 18 dub 2006, 23:24

no víc jak 5000 za práci v běžnym servisu by dát neměl....

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 19 dub 2006, 00:12

Teda vždycky když čtu podobný příspěvky, tak si se nestačím divit. Přece když si někdo kupuje nový auto, tak si ho nechá udělat jak chce, aby pak nemusel nic dodělávat. Pokud je to starší, tak chápu, že něco třeba dodělat je,ale zase rvát do toho peníze, když to každým dnem ztrácí na hodnotě mi příjde zbytečný.
2.0 16V

Princ William

Příspěvek od Princ William » 19 dub 2006, 09:02

dominus-et-deus píše:Teda vždycky když čtu podobný příspěvky, tak si se nestačím divit. Přece když si někdo kupuje nový auto, tak si ho nechá udělat jak chce, aby pak nemusel nic dodělávat. Pokud je to starší, tak chápu, že něco třeba dodělat je,ale zase rvát do toho peníze, když to každým dnem ztrácí na hodnotě mi příjde zbytečný.
vono hlavne kdyby ses kouknul do aktualniho ceniku tak mnoho veci se ani objednat neda. a jeste nabizeji jenom 3 motory. treba ty ostriky sem tam nenasel. pal pc tam je ale zase asi k jinemu motoru a lepsi sedacky s vyhrivanim tam taky nejsou. tak se nediv ze to chce nechat dodelat kdyz to ani nenabizeji :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Majky

Příspěvek od Majky » 19 dub 2006, 19:10

dík moc za pochopenie, ale asi radšej tomu dám pokoj. Pravda je, že takéto brutálne zásahy do auta ako je pal.pc, vyhrievanie sedadiel...nemusí dopadnúť dobre (ani finančne), obzvlášť ak ho mám ešte v záruke. Počkám a potom hura na vrakáč. Dnes mi prvý krát zablikal a pýtal sa na servisnú prehliadku :D , kolko možem ešte čakať?
Chlapi, aj Vám vŕzga vodičove sedadlo, presnejšie-operadlo? Mne ale dosť a som na to velmi nas..atý, musím to dať na reklamačku.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 19 dub 2006, 19:16

Majky píše:dík moc za pochopenie, ale asi radšej tomu dám pokoj. Pravda je, že takéto brutálne zásahy do auta ako je pal.pc, vyhrievanie sedadiel...nemusí dopadnúť dobre (ani finančne), obzvlášť ak ho mám ešte v záruke. Počkám a potom hura na vrakáč. Dnes mi prvý krát zablikal a pýtal sa na servisnú prehliadku :D , kolko možem ešte čakať?
Chlapi, aj Vám vŕzga vodičove sedadlo, presnejšie-operadlo? Mne ale dosť a som na to velmi nas..atý, musím to dať na reklamačku.
no zrovna ty sedačky neni nic složitýho bo eletrika je připravená, dáš tlačítka a pod čalounění deky a vše zacvakneš do připravenejch svorkovnic...

Majky

Příspěvek od Majky » 19 dub 2006, 20:50

Vojta píše:
Majky píše:dík moc za pochopenie, ale asi radšej tomu dám pokoj. Pravda je, že takéto brutálne zásahy do auta ako je pal.pc, vyhrievanie sedadiel...nemusí dopadnúť dobre (ani finančne), obzvlášť ak ho mám ešte v záruke. Počkám a potom hura na vrakáč. Dnes mi prvý krát zablikal a pýtal sa na servisnú prehliadku :D , kolko možem ešte čakať?
no zrovna ty sedačky neni nic složitýho bo eletrika je připravená, dáš tlačítka a pod čalounění deky a vše zacvakneš do připravenejch svorkovnic...
no zajímavé, v Oplu v Breclav som sa pýtal na domontovanie vyhrievania sedadiel a technik mi povedal, že by to možno vyšlo aj viac ako 30 000 Kč. Pekne, pekne, ale možno že netušil o predpripravených veciach, musím sa informovať znova a porozprávať sa konkrétne s autoelektrikárom.

Majky

Příspěvek od Majky » 19 dub 2006, 20:52

má niekto z vás skúsenosti s LED žiarovkami do zadných svetiel a blinkrov? Na autodoplnkoch sa to dá zohnat, ale neviem či to auto nezošmejdím.

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 19 dub 2006, 21:07

Pozor, né každá ASTRA má kabelový svazek s možností zapojení el. vyhřívání sedaček, tempomatu, automatického zapnutí světel po nastartování. Takže nejprve prověřit a pak se do toho pouštět.

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 19 dub 2006, 21:12

Majky píše:má niekto z vás skúsenosti s LED žiarovkami do zadných svetiel a blinkrov? Na autodoplnkoch sa to dá zohnat, ale neviem či to auto nezošmejdím.
:? na ledky bacha na hodně autech to dělá problém nevim jak astry ale třeba u fabie po nandání led žárovek začala svítit se světlama 3tí brzdovka sice jenom krajní žárovky ale problem to je
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 19 dub 2006, 21:28

YANEK píše:
Majky píše:má niekto z vás skúsenosti s LED žiarovkami do zadných svetiel a blinkrov? Na autodoplnkoch sa to dá zohnat, ale neviem či to auto nezošmejdím.
:? na ledky bacha na hodně autech to dělá problém nevim jak astry ale třeba u fabie po nandání led žárovek začala svítit se světlama 3tí brzdovka sice jenom krajní žárovky ale problem to je
no fajn, tak experimentovať určite nebudem, ď.

Odpovědět