![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Super, to jsem nevedel a ja kvuli tomu vzdycky lezl zpatky do autaM&R píše:No já dneska překvapivě po dvou letech užívání astřičky zjistil, že když zamknu dveře klíčem a chvíli ho podržím v pravé poloze, tak se mi automaticky zavřou oknaTo je bomba. Ještě zjistit, co s tím, aby to šlo i na dálku přes klíč a budu vysmátej, bo otevřený okno je u mně trvalej problém. Dycky ho zapomenu zavřít, zamknu auto a mažu
![]()
Jo, to vím. Al ei tak dík. Netušíš, jestli zase dojdu k nějakému překvapení či vychytávce, jako dneska?Zdeněk Lbc píše:I zde je vidět, že návod v češtině má své klady. Tam je to popsané. Na dílku ale okna nejdou zavírat. Až u VECTRY. Hele a to víš že maj i pojistku proti přivření ruky, nebo i hlavy třeba stopařky? Zkus to, samo ale jen s tou rukou!![]()
![]()
![]()
http://lib.unas.cz/cars/vectra/riwal2/M&R píše:No já dneska překvapivě po dvou letech užívání astřičky zjistil, že když zamknu dveře klíčem a chvíli ho podržím v pravé poloze, tak se mi automaticky zavřou oknaTo je bomba. Ještě zjistit, co s tím, aby to šlo i na dálku přes klíč a budu vysmátej, bo otevřený okno je u mně trvalej problém. Dycky ho zapomenu zavřít, zamknu auto a mažu
![]()
No to je dycky milý překvapení. Po roce ježdění jsi to byl ty, kdo mi prozradil, že se dá zapnout vnitřní osvětlení knoflíkem, do té doby jsem jak tydýt otvíral dveřeZdeněk Lbc píše:Stát se může všechno, nech se překvapit, mile!
Teď jsem na to koukal a ty dráty tam stejně barevný jsou, jen nevim jestli to mám střihout a zkusit spojit.....M&R píše:4 Marky: No to mi povídej, taky jak tydýt zždycky zpátky do auta, zapnout klíčky, zavřít okna, vytáhnout klíčky a deset metrů od auta jsem si vzpomněl, že když jsem tam lezl zavřít okna, tak jsem si položil na sedačku spolujezdce klíče, pěněženku ... A tak znova zpátky k autu![]()
4 Oťas: Super, taky to zrovna řeším, údajně by to i mohlo jít, spojit nějaký dráty ve dveřích či co. Pokud na něco přijdu, určitě dám vědět. Když to umí Agila, musí to přece umět i astra.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |