Asi před rokem jsem projížděl kolem frajera, kterej už stál a nenapadlo ho nic jinýho, než otevřít dveře a zrušit mi celou provou stranu. No psycho!!! Neplatil jsem ani kačku. Ceno opravy okolo 57.000kč.
synologic píše:Asi před rokem jsem projížděl kolem frajera, kterej už stál a nenapadlo ho nic jinýho, než otevřít dveře a zrušit mi celou provou stranu. No psycho!!! Neplatil jsem ani kačku. Ceno opravy okolo 57.000kč.
Zaleží na stáří auta jestli je amortizace nebo ne a na najetých kolimetrech...
Moje Astra byla stará rok a půl a boreček neměl ani pojištění ani technickou. No, zlý sen. Tak to šlo všechno přes moje havaríjko. Dal jsem spoluúčast deset klacků, ale i tyhle prachy jsem na konec dostal zpátky. Takže ČSOB je moje 1.
synologic píše:Moje Astra byla stará rok a půl a boreček neměl ani pojištění ani technickou. No, zlý sen. Tak to šlo všechno přes moje havaríjko. Dal jsem spoluúčast deset klacků, ale i tyhle prachy jsem na konec dostal zpátky. Takže ČSOB je moje 1.
Tak kdoví jestli sem ti to nedělal já já dělám havárku ..nojo zbytek ti zařídila ČKP a tu spoluúčast doplatila...
To je docela možný, protože všechny papíry putovaly do Pardubic na ČSOB. Jestli se jmenuješ pan................., tak jsi to ty. Jak je ten Svět malej.
synologic píše:To je docela možný, protože všechny papíry putovaly do Pardubic na ČSOB. Jestli se jmenuješ pan................., tak jsi to ty. Jak je ten Svět malej.
Pan jsem.....Cidlinský..nebo to dělal někdo z kolegáčků , všechno jde k nám do pce!
Allianz cenu z hlavy nevim. Predtim jsem byl u ceske a strasna zkusenost nikdy vice. S Allianz zatim a maximalni spokojenost i kdyz je nepatrne drazsi...