Ják jse vám líbí vaše astra
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsem ji odpustil a žhavky vyměnil.Třeba mne má moje teta Astronela taky ráda a řídí se příslovím - "Co se škádlívá,rádo se mívá."kryšot píše:No tak to teda fakt nenapadám , Astřičky se musí hýčkat a když pozlobí , tak se jim musí odpustit ...ale to kopání do tělíčka to mě fakt dostalo ...výbornej výrazxpolstarekx píše:kryšot: ty ji snad takhle fyzicky nenapadas ne? hihi....
-
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
astruleta
no po pravde receno koupil jsem ji pred koncem minuleho roku...jakmile jsem videl tu fotku v bazaru tak to pro me byla jasna volba ale ta cena me trosku odrazovala ale ta moje chtěla nafťáka bo má naftu zadara...tak jsem se nechal presvědčit a jak jsem se projel tak to byl luxus...skoda jen ze to nema kozene více sportovní sedadla a klimosku v elektrice...jinak je to šupa...ma úplně geniální tvary...stačí málo a je ze sériové krasavice super kočka...jsem naprosto spokojeny možna me jen stve ze kdyz nastartuju tak to zní jako nejakej tranzit od pekáren...ale co bych nechtěl od dvoulitra nafty že...?
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
-
- Kontaktovat uživatele:
dj.chicken: Jee ty mas taky dvoulitra DTIcko jo? ) jakou? htb ? a barvicku? ty jo soupni naky fotecky:)
Naposledy upravil(a) xpolstarekx dne 31 led 2006, 20:39, celkem upraveno 1 x.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: