Švája-projekt C20XE
- Reklama
A co?? dojmi?? Fouká ti to pod kapotu a jde ti to topením dovnitř viď Néé dělám si prdel dobrý to je.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
tak filtr bez problemu,akorat kdyz dlouho stojim na miste s nastartovanym motorem tak obcas neco zavetrim
ale jede to dobre..no a mimochodem promin ROUBIK ale musim to vykecat...
dali sme s ROUBIKEM sprint (odveta za ty Milovice kde mi ujel) a tentokrat 2 sprinty a 2vitezstvi pro me...tak a uz sem zas spokojenej
ale jede to dobre..no a mimochodem promin ROUBIK ale musim to vykecat...
dali sme s ROUBIKEM sprint (odveta za ty Milovice kde mi ujel) a tentokrat 2 sprinty a 2vitezstvi pro me...tak a uz sem zas spokojenej
můj život vlastně měří 400metrů !!!
to víš zas mám co dohánět no:lol: jen kvuli tomu jsem tu astru nevyměnil za tu hondu protože tě ještě musím předject
Moje ASTRA
Moje ASTRA
na okrasu. ale hlavně proto aby ti to nesálo teplej smradlavej vzduch zpět do sání a nezasíralo klapku.veski píše:K čemu má sloužit oddychovy filtr?
Moje ASTRA
Moje ASTRA
jak rek roubik-nejde teplo do sani cimz to nesnizuje vykon a nejde tam olej ktery se pak drzi na klapceRoubik píše:na okrasu. ale hlavně proto aby ti to nesálo teplej smradlavej vzduch zpět do sání a nezasíralo klapku.veski píše:K čemu má sloužit oddychovy filtr?
to lukaskpd:pokud ti vedou hadice z vika ventilu do sani tak jo,ja se v dieslakach moc nevyznam,stoji okolo 100kc
odvětrání ventylového výka má každý motor i Diesel Ale není to tak jednoduchý. Z výka ti jde jedna nebo dvě hadice do sacího traktu ( buď to klapka nebo sání ) ty musíš odpojit a dáš na ně ten filtr který je tam pro okrasu a k zachytávání těch olejových výparů. na klapce to pak musíš něčím zaslepit. a je to Výkon ti to nepřidá ani neubere, jen se ti nebude zasírat klapka a sání od těch sraček.
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Re: dfs
jasne jak rika roubik z vika ventilu navezt hadice do filtru a na klapce nebo v sani to zaslepit aby to nenasavalo falesnej vzduch(oblbovalo by to vahu)lukaskpd píše:aha tak to je skoda a keby som ty to otfotil vedel bys mi poradit