Tak to musel bejt mazec...njn, ale tak já bych ten katalyzátor tam nechal, ale jinak dík moc za rady...Phrz píše:No kamarad mel astru 2.0 s rezonatorem a kdyz parkoval mezi auta tak zaclo jedno houkat ja osobne davam prednost mensimu hluku ted momentalne mam pryc katalyzator a musim rict ze to jede o dost lip ale ten zvuk je jak kdyz nekdo reze dutou trubku...
Sportovní středový tlumič
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No tak celkově vždy když vyměníš nějaký použítý díl za nový, tak to jede o něco lépe... Já mám také po výměně zadního tlumiče výfuku o něco lepší tah.Phrz píše:No kamarad mel astru 2.0 s rezonatorem a kdyz parkoval mezi auta tak zaclo jedno houkat ja osobne davam prednost mensimu hluku ted momentalne mam pryc katalyzator a musim rict ze to jede o dost lip ale ten zvuk je jak kdyz nekdo reze dutou trubku...
Jinak kaťák Ti dá jak pár PS navíc, tak i takovej kovovější zvuk
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To ti přidají oba, jde jen o to zda chceš sportovnější zvuk ( REMUS ), nebo hlučnější ( REZONÁTOR )Flicek píše:Nuuu, tak asi dám přednost tomu Remusu, ten by měl taky něco přidat na zvukuAstraMan píše:Buď Remus, nebo rezonátor... Rouru bych tam nedával
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
- Barracuda Yndy