vnitřní osvětlení

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:43

Ted je otázka jak ty dva dráty tam natáhnout.

Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:45

Dj.radim píše:Ted je otázka jak ty dva dráty tam natáhnout.
konektor by byl vytvořil jsem ho z portu od Joystiku pasuje skvěle! :wink: ale teď jsem se chtěl optat jak se bude vypínat to prostřední světýlko při otevřených dveřích???!!!!

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:46

rychlyradim píše:
Dj.radim píše:Ted je otázka jak ty dva dráty tam natáhnout.
konektor by byl vytvořil jsem ho z portu od Joystiku pasuje skvěle! :wink: ale teď jsem se chtěl optat jak se bude vypínat to prostřední světýlko při otevřených dveřích???!!!!
Bude fungovat jako ted.

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:47

Musíš to akorád dobře pospojovat.Zkušet...

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:50

Dj.radim píše:Musíš to akorád dobře pospojovat.Zkušet...
aha..no právě jsem chtěl vyřešit to že při otevřených dveřích nebude nic svítit... :cry:

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:52

rychlyradim píše:
aha..no právě jsem chtěl vyřešit to že při otevřených dveřích nebude nic svítit... :cry:
Tak nezapojuj plus na hlavní světlo.

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 18:53

Dj.radim píše:
rychlyradim píše:
Tak nezapojuj plus na hlavní světlo.
asi tak nějak..také mě to napadlo..ale když už tam je..jsem přemýšlel že bych to napojil tak že by se středové světýlko rozesvítilo spolu s bočním...možná už vím...pak řeknu..to budou pokusy... :lol:

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 18:55

Ale možná že by to fungovalo,kdybys na ten jeden ze dvou nový drátu + napojil hlavní a jedno boční.Tím pádem bys mohl vypnou obě dvě najednou čudlíkem a při otevření by se ti nic nerožlo.Tohle bude fungovat!

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 19:04

Dj.radim píše:Ale možná že by to fungovalo,kdybys na ten jeden ze dvou nový drátu + napojil hlavní a jedno boční.Tím pádem bys mohl vypnou obě dvě najednou čudlíkem a při otevření by se ti nic nerožlo.Tohle bude fungovat!
to nenísakra špatný nápad :wink: dobrej ješte to zkusím dnes jestlin bude čas

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 19:06

Odkud chceš napojit ty nové dráty?

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 19:09

Dj.radim píše:Odkud chceš napojit ty nové dráty?
no zkusím zjistit plus z toho velkého konektoru...koukni na ty obrázky myslím na stránce 2!

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 19:11

Takhle jsem to dělal u Punta,ale tam bylo i boční světlo.Odpojil jsem hlavní a spojil jsem boční s hlavním a čudlíkem na boční jsem mohl bud obě rožnout nebo zasnout a při otevření se mi už nic nerožlo.

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 19:15

plusy budou tři,takže musíš prvně zjistit,který je kontakt na hlavní světlo a mínus.To vše ještě se starýma drátama.Potom musíš natáhnout nové 2 plusy a spojit plus s bočním a hlavním světlem a plus s bočním světlem.Potom ti stačí jen zapojit mínus a máš to.Ale odkud chceš natáhnout ty 2 nové dráty?

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 25 srp 2007, 19:23

Dj.radim píše:plusy budou tři,takže musíš prvně zjistit,který je kontakt na hlavní světlo a mínus.To vše ještě se starýma drátama.Potom musíš natáhnout nové 2 plusy a spojit plus s bočním a hlavním světlem a plus s bočním světlem.Potom ti stačí jen zapojit mínus a máš to.Ale odkud chceš natáhnout ty 2 nové dráty?
no zde máš jedno plus http://ukazto.com/?img=sv-uvy1.jpg , druhé plus natáhnu z původního světýlka...

Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim » 25 srp 2007, 19:25

Když to ale natáhneš z původního světla,tak se ti při otevření dveří rožne světlo.

Odpovědět