![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
4 Spermin: No co já vim, Astra nebyla koupená jako originál, ale když tam šly 2 různé disky v pohodě a třetí tam nejdou, tak to nábojem asi nebude... A jet kvůli středdícím kroužkům zase 100Km pro to aby mě je vyměnili, to si je nechám upravit na soustruhu od kvalitnějšího soustružníka a bude to levnější ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to je balik, dojed od UL, tady to je zadaraRadoš 92 píše:A já pojedu asi v pondělí dezinfikovat, doplnit a čistit klimatizaci do Hekry v Neplachovicích u Opavy. Autorizovaný servis Opel, cena - prý si mám vzít tisícovku. Jednu.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh píše:tady to je zadaraRadoš 92 píše:A já pojedu asi v pondělí dezinfikovat, doplnit a čistit klimatizaci do Hekry v Neplachovicích u Opavy. Autorizovaný servis Opel, cena - prý si mám vzít tisícovku. Jednu.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Tak jsem dnes testnul kola a v poho... Bez středících kroužků se sice dá jezdit, ale když jsem se kouknul jaká mezera je bez nich mezi diskem a nábou, tak raději ty kroužky nechám upravit ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Urcite nechej, a neotálej.AstraMan píše:Tak jsem dnes testnul kola a v poho... Bez středících kroužků se sice dá jezdit, ale když jsem se kouknul jaká mezera je bez nich mezi diskem a nábou, tak raději ty kroužky nechám upravit
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Akorát mě to docela zarazilo, že na levou stranu šly v pohodě a na pravou ne... S minulými disky nebyl problém a předminulými také ne
. Hold asi prodejce možná dal jiné
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
U mě v poho, klidně mohu jet 150km/h a nic, víc jsem s tím nezkoušelburčak píše:bez tech kroužků se nedá jezdit mě to házelo jak svina
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
záleží jak utahuješ šrouby. Když to vystředíš postupním utahováním šroubů do kříže tak se to jakoby vystředí.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
Tak já jsem nedávno parkoval pozadu (na čož jsem docela hrdý, protože mi to celkem jde) a potřeboval jsem být dost blízko zdi garáže (protože baráček u sestry má hloupě branku) aby šlo chodit dovnitř.
No couvám si, couvám, říkám si "v pohodě, ještě deset čísel" a najednou na mě sestra řve co to dělám
Popojedu vpřed a zjišťuji odřenou barvu na pěti centimetrech jen proto, že jsem si předtím nevšiml, že parkuji blízko rohu zdi a ten je o dost vystouplejší než zbytek zdi ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Takže mi zbyly oči pro pláč (ne zas tak moc, předchozí majitel se taky činil) a poučení pro příště že si mám našetřit na parkovací senzory, když neumím parkovat![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No couvám si, couvám, říkám si "v pohodě, ještě deset čísel" a najednou na mě sestra řve co to dělám
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Takže mi zbyly oči pro pláč (ne zas tak moc, předchozí majitel se taky činil) a poučení pro příště že si mám našetřit na parkovací senzory, když neumím parkovat
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821