Pomoc přední sklo
Pomoc přední sklo
Mam takový dotaz, když přijdu ráno k autu tak na předním skle je takový šedý povklak (okno je studené a mokré od rosy) jakmile se okno zahřeje tak je přes něj vidět, jinak ten povlak viditelnost zmešuje. Setkal se stim už někdo tady, popřípadě ví jak se toho zbavit ...
- Reklama
Re: Pomoc přední sklo
Dělá se mi něco podobného. Když prší a stírám stěrači,tak se udělá na skle film a nic nevidím. Okenou to nejde. Nemáte někdo podobné zkušenosti?Melodi_boy píše:Mam takový dotaz, když přijdu ráno k autu tak na předním skle je takový šedý povklak (okno je studené a mokré od rosy) jakmile se okno zahřeje tak je přes něj vidět, jinak ten povlak viditelnost zmešuje. Setkal se stim už někdo tady, popřípadě ví jak se toho zbavit ...
Zrovna dneska ráno jsem to měl taky a zdaleka ne poprvé. Okna jsou takový zamlžený ale jen do doby než se auto zahřeje. osobně si myslím, že je to zkondenzovaná pára respektive vždycky se mi to udělá když je hodně teplo a navečer začne pršet. Potom teplota v autě klesá pomaleji než venku a teplo se sráží na sklech - aspoň takhle si to vysvětluju já. Zkoušel jsem okenu a další věci, ale nepomáhá zatím nic. Jinak zvenčí na přední sklo pravidelně dávám sheron flash - v dešti potom nejsou ani moc zapotřebí stěrače.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
kondenzace par, TO JE SVINA.shadow píše:Zrovna dneska ráno jsem to měl taky a zdaleka ne poprvé. Okna jsou takový zamlžený ale jen do doby než se auto zahřeje. osobně si myslím, že je to zkondenzovaná pára respektive vždycky se mi to udělá když je hodně teplo a navečer začne pršet. Potom teplota v autě klesá pomaleji než venku a teplo se sráží na sklech - aspoň takhle si to vysvětluju já. Zkoušel jsem okenu a další věci, ale nepomáhá zatím nic. Jinak zvenčí na přední sklo pravidelně dávám sheron flash - v dešti potom nejsou ani moc zapotřebí stěrače.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic