Vrzganie v interieri
Vrzganie v interieri
niekedy mam problem ze aj pri drobnych nerovnostiach pri jazde je pocut v interieri vrzganie (akoby zo zadnej casti auta). Myslim ze hlavne teraz na jar ked je teplejsie, je to bezna chyba astier ? Moze to byt plastove oblozenie ? Alebo zadne tlmice ? Teraz akosi nemam koho posadit dozadu nech pocuva
- Reklama
- Princ William
- Princ William
- Princ William
rikam ze to ma znamej ne ze to mam ja. ja spis preferuju poradnej wofer a nemusi to moc rvat a udela to vetsi kraval nez s obyc radiem na plny koule.Zigi píše:No ja zase nepotrebuji mit v aute takovy rachot,at me slysi i ve vedlejsi vesnici.Ja se to lehce ohulim a jen tak si brouzdam nase vesnicky
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
- Princ William
vrzganie v zadu
mam 8 rocny caravan, tiez som sa venoval plastom vzadu, vsetky skrutky isli bez vacsej sily dotiahnut.
a piate dvere maju dorazove gumy tak sa da pohrat aj s nimi.
ale vrzga to dalej
no a ta hlasna hudba, je dobra aj na odhrdzovanie
ale vrzga to dalej
Re: vrzganie v zadu
ja mam stejny problem a vim cim to je. calouneni tech patych dveri totiz klepe o vnitrni ram tech dveri. zkus si to poklepat a pokud to je stejnej typ hluku jako kdyz jedes tak... ja to jedu dneska zase rozdelat a nalepim tam kousky molitanubrvno píše:mam 8 rocny caravan, tiez som sa venoval plastom vzadu, vsetky skrutky isli bez vacsej sily dotiahnut.
ale vrzga to dalej
Re: vrzganie v zadu
Tak co, zabralo to?... ja to jedu dneska zase rozdelat a nalepim tam kousky molitanu
Astra Caravan G, 1.6 16V, X16XEL, 100 edition