Něco trošku mimo
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
dj chicken
no u mě to je trošičku delší historie...v prváku na průmce jsem byl na lyžáku a kámoši ze třídy mi podle mojeho jména vytvořili přezdívku SKUŘE (jmenuju se Skura) tak se to táhlo na střední profesoři i ostatní mě tak oslovovali a vsichni už ot třeťáku věděli kdo ten SKUŘE je...nekteré holky si to ulehčovaly a říkaly mi kuřátko což se mi taky líbilo ...pak jsem si dal kerku na předloktí korejské znaky neměli ''V'' takže moje jméno tam být nemohlo (PAVEL) proto jsem zvolil CHICKEN...a jelikož jsem asi od čtvrťáku začal dělat dj-e tak pro mě DJ CHICKEN byla jasná volba ...kuře jsem a kuřetem i zůstanu celkem dlouhé story ale jinak se to nedalo vysvětlit...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
když sem dostal tendle záchvat na efkový astře ta tam ty písmena sou nalepený na takovym molitanu, takže sem to podříz planžetou a zbytek vomyl nějakym benzínem nebo čim ale po xletech tam ty písmena byly vyšisovaný na laku tak sem tomusel ještě tempem v okolí rozleštit/rozbrousit, ale dneska bych se na to už vysralR.A.Y. píše:A nezustane tam lepidlo? Nerad bych to nějak doje.....YANEK píše: nahřej to fenem a pude to
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Asi jo....ale láká mě to, jelikož bez těch nápisů to vypadá o hodně líp.klubo píše:když sem dostal tendle záchvat na efkový astře ta tam ty písmena sou nalepený na takovym molitanu, takže sem to podříz planžetou a zbytek vomyl nějakym benzínem nebo čim ale po xletech tam ty písmena byly vyšisovaný na laku tak sem tomusel ještě tempem v okolí rozleštit/rozbrousit, ale dneska bych se na to už vysralR.A.Y. píše:A nezustane tam lepidlo? Nerad bych to nějak doje.....YANEK píše: nahřej to fenem a pude to
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
-
- Kontaktovat uživatele:
nápisy nechávám 1.8 16v moc neniR.A.Y. píše:Asi jo....ale láká mě to, jelikož bez těch nápisů to vypadá o hodně líp.klubo píše:když sem dostal tendle záchvat na efkový astře ta tam ty písmena sou nalepený na takovym molitanu, takže sem to podříz planžetou a zbytek vomyl nějakym benzínem nebo čim ale po xletech tam ty písmena byly vyšisovaný na laku tak sem tomusel ještě tempem v okolí rozleštit/rozbrousit, ale dneska bych se na to už vysralR.A.Y. píše: A nezustane tam lepidlo? Nerad bych to nějak doje.....
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
dj
xpolstarekx: no kdyz to bude vypadat dobre... tak proc ne.. hraju v ostrave na stodolní v drinku, nebo ve frýdku-místku v berlíně..ale hodne to ted stridam at jsem znat vsude...ale do prahy se rozhodne nechystam...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
já spíš přemejšlim žebych si tam nalepil 1.0 12V nebo 1.2 16VYANEK píše:nápisy nechávám 1.8 16v moc neniR.A.Y. píše:Asi jo....ale láká mě to, jelikož bez těch nápisů to vypadá o hodně líp.klubo píše: když sem dostal tendle záchvat na efkový astře ta tam ty písmena sou nalepený na takovym molitanu, takže sem to podříz planžetou a zbytek vomyl nějakym benzínem nebo čim ale po xletech tam ty písmena byly vyšisovaný na laku tak sem tomusel ještě tempem v okolí rozleštit/rozbrousit, ale dneska bych se na to už vysral
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
klubo píše:já spíš přemejšlim žebych si tam nalepil 1.0 12V nebo 1.2 16VYANEK píše:nápisy nechávám 1.8 16v moc neniR.A.Y. píše: Asi jo....ale láká mě to, jelikož bez těch nápisů to vypadá o hodně líp.
KLUBO moc neprovokuj jo? Já tam mám totiž 1.4 16V
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.