Treba kolega co ma corsu si to nechaval taky obnovit - ty plasty a vyslo ho to na 500kc ale je to tak 3 roky zpet, no myslim ze cena spreje a prace hje tak 1/5gErda píše: to je jasny, ale aspon ted to vypada hezky casem to hodim do barvy auta
vybledle venkovni plasty
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Já jsem včera použil na kliky a lišty nějakou houbičku naplněnou olejíčkem... Doporučil mě to otec a z OBI za 100Kč je výsledek parádný
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Re: vybledle venkovni plasty
Tak co,poradil jsem ti dobře?gErda píše:chtel sem se zeptat jestli mi poradite nejaky pripravek na venkovni plasty (listy na dverich , prahy ) . mam je dost vybledly a chtel bych aby vypadaly aspon trochu jako driv nebo aby byly aspon tmavsi a ne takovy jaky sou. znate neco? nemyslim zadny prestrikani , atd zajimal by me jenom zatim pripravek diky
-
Ja som použil obyčajný vojenský box na topánky. Zatiaľ to drží ale pravda je, že som ho odvtedy neumýval. Obávam sa, že to skončí v odtoku... AJ ja rozmýšľam nad nastriekaním do farby auta ale odrádza ma to, že ti musím dať niekomu kto má na to zariadenie. Iné by bolo, ak by som mohol zohnať originál spray s kódom farby a plus nejaké zmäkčovadlo na plasty...
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
supr, sem fakt nadsenej co to dokazalo, neveril bychj tomu dokud sem to sam nezkusil, a muzu vam rict ze uz to vydrzelo 3x dest celou noc a jizdu v desti a uplne v poho, stejny jako bych to zrovna nastrikal znovanooeell píše:Tak co,poradil jsem ti dobře?gErda píše:chtel sem se zeptat jestli mi poradite nejaky pripravek na venkovni plasty (listy na dverich , prahy ) . mam je dost vybledly a chtel bych aby vypadaly aspon trochu jako driv nebo aby byly aspon tmavsi a ne takovy jaky sou. znate neco? nemyslim zadny prestrikani , atd zajimal by me jenom zatim pripravek diky
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja na to mam taky nakej pripravek, sice to trosku pomohlo ale nejlepsi na to je stejne silikonovej olej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a za 99,- to jde ne?gErda píše:supr, sem fakt nadsenej co to dokazalo, neveril bychj tomu dokud sem to sam nezkusil, a muzu vam rict ze uz to vydrzelo 3x dest celou noc a jizdu v desti a uplne v poho, stejny jako bych to zrovna nastrikal znovanooeell píše:Tak co,poradil jsem ti dobře?gErda píše:chtel sem se zeptat jestli mi poradite nejaky pripravek na venkovni plasty (listy na dverich , prahy ) . mam je dost vybledly a chtel bych aby vypadaly aspon trochu jako driv nebo aby byly aspon tmavsi a ne takovy jaky sou. znate neco? nemyslim zadny prestrikani , atd zajimal by me jenom zatim pripravek diky
Ja pouzivam len silikonovy sprej ako Milosh a zatial super vysledok, staci streknut a bud nechat tak alebo pretriet...
Ked sa pouziva pravidelnejsie...nie raz za rok...vysledok je stale super.
Zhanam si ho velkoobchodne vo velkych sprejoch a vychadza ma asi 90 SKK. Pouzivame to doma vsetci...za leto padne cela skatula, co je 24 ks na tri auta... ale pouzivame to aj na gumy...
Ked sa pouziva pravidelnejsie...nie raz za rok...vysledok je stale super.
Zhanam si ho velkoobchodne vo velkych sprejoch a vychadza ma asi 90 SKK. Pouzivame to doma vsetci...za leto padne cela skatula, co je 24 ks na tri auta... ale pouzivame to aj na gumy...