POZOR ! redukce na SONY
POZOR ! redukce na SONY
Na Aukru jsou opet redukce pro SONY za 555,- !!
Kdo tam ještě nic nekupoval tak se ozvěte - poradím
Kdo tam ještě nic nekupoval tak se ozvěte - poradím
- Reklama
redukce
Nemužu ji tam nikde najít.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm, Sonaka nastesti nemam, co pioneer?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak doby, kdy SONY bylo jediny rozumny hifi jsou uz par let pryc, sony jsem mel a nikdy vic, s PIONEERem se to neda ani v nejmensim srovnavat, kvalita zvuku je nesrovnatelna.stripped píše:Nevím proč "nastesti" a co ti Pioneer pri MP3 v aute prinese vic ??milosh píše:hmm, Sonaka nastesti nemam, co pioneer?
Sony ma alespon ATRAC !
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Souhlasim s tebou kam se POINEER hrabe na SONY...milosh píše:Tak doby, kdy SONY bylo jediny rozumny hifi jsou uz par let pryc, sony jsem mel a nikdy vic, s PIONEERem se to neda ani v nejmensim srovnavat, kvalita zvuku je nesrovnatelna.stripped píše:Nevím proč "nastesti" a co ti Pioneer pri MP3 v aute prinese vic ??milosh píše:hmm, Sonaka nastesti nemam, co pioneer?
Sony ma alespon ATRAC !
SONY RULEZZ
Astra ukradena
Dík za podporusmejca píše:Souhlasim s tebou kam se POINEER hrabe na SONY...milosh píše:Tak doby, kdy SONY bylo jediny rozumny hifi jsou uz par let pryc, sony jsem mel a nikdy vic, s PIONEERem se to neda ani v nejmensim srovnavat, kvalita zvuku je nesrovnatelna.stripped píše: Nevím proč "nastesti" a co ti Pioneer pri MP3 v aute prinese vic ??
Sony ma alespon ATRAC !
SONY RULEZZ
To přímo netvrdím, ale jen nejsem přesvědčený že při MP3, rychlosti okolo 100 a více, origo repro - je normální člověk schopný vnímat ZÁSADNÍ rozdíl !!
Jinak doma si pouštím muziku (když mám náladu) z desek a to je ROZDÍL
stripped píše:Dík za podporusmejca píše:Souhlasim s tebou kam se POINEER hrabe na SONY...milosh píše: Tak doby, kdy SONY bylo jediny rozumny hifi jsou uz par let pryc, sony jsem mel a nikdy vic, s PIONEERem se to neda ani v nejmensim srovnavat, kvalita zvuku je nesrovnatelna.
SONY RULEZZ
To přímo netvrdím, ale jen nejsem přesvědčený že při MP3, rychlosti okolo 100 a více, origo repro - je normální člověk schopný vnímat ZÁSADNÍ rozdíl !!
Jinak doma si pouštím muziku (když mám náladu) z desek a to je ROZDÍL
Ja jen vim, ze SONY je jedina firma od ktere jsem nikdy nic neklamoval a vzdy byla spolehliva a kvalitni. A to jsem mel snad vsechny znacky elektroniky. A podle mne maj i nejlepsi design, uzivatelske rozhrani a to ze by to hralo o tolik spatne nez pioneer to se nechavam vysmat, protoze bud ma pan absolutni sluch nebo naopak spis nema zadnej A to nemyslim jako urazku Pioneer bylo meprvni autoradio pred desti lety a tehdy to byla spicka. Bohuzel hodne za tu dobu pioneery ztratily.
Proste jsem se SONY max spokojenej a nemam duvot menit. Ale jako vse to je vec nazoru a nikomu ho nevyvracim.Jen pridavam svuj "jedinej spravnej"
Astra ukradena
K tomu sony co tak vychvalujete (take jsem jedno mel), pred nakupem si priste prolezte forum nebo si zalozte novy prispevek a zeptej te se kvalita reprodukce a sony .
http://www.autohifi.cz/forum.php3
A myslis, ze ti pisalkove tomu treba tak hodne rozumi? Je to vec nazoru jako zde....Marky píše:K tomu sony co tak vychvalujete (take jsem jedno mel), pred nakupem si priste prolezte forum nebo si zalozte novy prispevek a zeptej te se kvalita reprodukce a sony .
Astra ukradena
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
smejca píše:A myslis, ze ti pisalkove tomu treba tak hodne rozumi? Je to vec nazoru jako zde....Marky píše:K tomu sony co tak vychvalujete (take jsem jedno mel), pred nakupem si priste prolezte forum nebo si zalozte novy prispevek a zeptej te se kvalita reprodukce a sony .
hehe, ty tomu rozumej asi 1000x vic nez ty, moho se jich zabyva montazi autohifi a sam tam mam mezi nima par kamosu
Prekvapuje mne jak vis jak tomu rozumim.....Ale proti gustumilosh píše:smejca píše:A myslis, ze ti pisalkove tomu treba tak hodne rozumi? Je to vec nazoru jako zde....Marky píše:K tomu sony co tak vychvalujete (take jsem jedno mel), pred nakupem si priste prolezte forum nebo si zalozte novy prispevek a zeptej te se kvalita reprodukce a sony .
hehe, ty tomu rozumej asi 1000x vic nez ty, moho se jich zabyva montazi autohifi a sam tam mam mezi nima par kamosu
A to ze nekdo umi namontovat autoradio z nej nedela znalce. jen muj nazor... Ja si take montoval radio do auta a kupodivu funguje. Tudiz podle tebe jsem take odbornik
Astra ukradena
ok prodavam nazor jednoho co se tim zivi z te Vasi diskuze...Marky píše:Ono je to take o tom, ze Ti lide se tim zivi a rukama jim projdou desitky modelu, tak mohou porovnat.
03/07/2001 Alda
to Tomo: ales.stary@post.cz....diky predem.
Ja jen to, ze si myslim, ze jsem profik, protoze jsem zatim udelal vsechno a presne dle prani jakoby zakaznika (autohifi jen prodavam, ale instalace mam jako melouchy). Ziju v tom uz nekolik let a vyzkousel jsem toho hodne. Sony mam a doporucuju proto, ze nechci hudbu za pul milionu, proto nemam RF, Audison, Focal atd. Chtel jsem levnou hudbu, proto mam Sony ale v zadnym pripade ne Pioneer atd. Pioneer je sice good, ale kdyz srovnas kvalitu a ceny se Sony, mas jasno. No nechame to bejt, kazdej ma svoje nazory a tak to ma byt. Jen kdyz mi nekdo rekne ze Sony je sracka, klidne ho posadim do auta a necham mu rozmlatit zada ))))
HAWK
Je to vec nazoru. Me SONY proste vyhovuje po vsech strankach. A hlavne auto je tak specifickej prostor na reprodukci zvuku, ze si troufam tvrdit, ze v kazdem aute hraje jinak i kdyz mas stejne nainstalovane kompomenty. Staci mit jine potahy na sedeckach a zvuk muze byt dost jiny. Ja nehanim PIONEER a spol. jsou to dobra radia a urcite i lepsi jen proste SONY vychati ze vseho nejlepe pro normalniho cloveka co nechce v aute ohluchnout
Prijde mi, ze pokud jsi COOL, preci nebudes mit v aute SONY ale PIONEER. JA to tak neberu...
Astra ukradena