Defova bývalá Astřice - X16XEL 5D Hatch (foto str.1)
- Reklama
- Princ William
- Zdeněk Lbc
Zdendo já vím, taky jsme o tom přemýšleli, ale hned ten další týden v ůterý jedeme na Hlučínsko a pak Orlík, no a potom už konečně Milo. Takže to by bylo tak zralý otevřít si svojí vlastní benzínku . Kluci ste hodný, ale tahle akce, stejně jako megasraz v Ostravě nám prostě nevijde.
Mobil : 602318645
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty kola jsou super, o 500% nez ty skoroplechy predtim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, ja taky asi brzo prodam ty moje, auto jako celek uz mi vyhovuje ale kola by to chtelo jinyDefender píše:No Miloshi to je fakt, a když to porovnáš s těma prvníma fotkama co jsou ještě sérka, tak je to úplně jiný auto Díky za pochvalu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
No kluci děkuju, těší mne to, asi jako každýho z nás ještě se začnu červenat
Yanek : jasně ještě ten zadek, ale to nebude jen tak ho sehnat za slušnou cenu
Sweet : no to víš, že jsem rád, že jsem už nemusel dokupovat ty středy, to by byl docela výdej navíc, ale dobře to dopadlo a do němec už jsem jel klidnej, po konzultaci s tebou
Yanek : jasně ještě ten zadek, ale to nebude jen tak ho sehnat za slušnou cenu
Sweet : no to víš, že jsem rád, že jsem už nemusel dokupovat ty středy, to by byl docela výdej navíc, ale dobře to dopadlo a do němec už jsem jel klidnej, po konzultaci s tebou
Mobil : 602318645