Problém s chladičem
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Problém s chladičem
Zdarec,mám Astru G 1.7DTi r.v.2000 a je problém s chladičem na vodu.Mám malou vrstvu nějaké emulze v nádržce.Myslel sem,že je to olej.Možná je,ale jak to zjistím,nějakej test?Protože po vypuštění byl fridex čistej.Tak sem nechal vyčistit chladič a při tom zjistily,že sou hadičky ucpaný nějakýma žmolkama.Něco jak nezatuhlej silicon.Možná,že někdo nalil co neměl:-).Je malá prasklinka v chladiči a je potřeba vyměnit.Neví někdo o něčem?I předchozí majitel měl auti servisovaný ve stejným origo servisu a tam nic na utěsnění chladiče nenalívaly.Tak nevím co to je.Po 1200 Km neubyl olej a vrstva je zpátky.Možná nepatrně uniká olej,ale v tak malé míře,že to nejde poznat,ale proč byly ucpaný ty trubičky?Dík za rady[/quote][/code]
- Reklama
To spíše vypadá, že bylo použito něco na utěsnění chladiče. Já když přípravek tohoto typu na š 105 použil,
udělal se mi v okruhu rosol, ale na chlazení neměl vliv. Upozorňuji, že se jednalo o máslostroj, kde nebylo co zkazit.
udělal se mi v okruhu rosol, ale na chlazení neměl vliv. Upozorňuji, že se jednalo o máslostroj, kde nebylo co zkazit.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Ze začátku to na chlazení vliv mít nebude,ale po postupném usazování to v zimě bude topit čím dál tím míň.Dobrej mechanik to říkal.Taky sem tam chtěl nalít něco na utěsnění,protože se mi nechce do výměny,ale jak se tak dívám nic jinýho mě nezbude.Nemám známý na vrakáču a tak sem sehnal na netu chladič za 4 800 Kč,- s DPH.Nějak se v tom nevyznám.Dobrá cena nebo ne?Chladič na Astru G 1.7DTi r.v.2000,manuální,klima
To není jisté.Perry píše:Ze začátku to na chlazení vliv mít nebude,ale po postupném usazování to v zimě bude topit čím dál tím míň.
Já bych to zkusil, potom sledovat co se děje. a teď ani nemusíš použít fridex. Pokud použiješ s nemrazkou,
snaž se pořídit tu sračku od stejného výrobce.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic