Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Capoo píše:hale tata ma servis a dela diagnostiku proto jsem to psal. vi o co jde je to presne u 1.6 ty kabely ti nezmerej na zadne diagnostice. a kdyz ti nekdy prostreli tak ti to hybne s otackama. kdyztak jsme z Benesova a pokud bys chtel kontakt no problem.
Jasně, to jsou průsery, které se špatně hledají, jedině za chodu hýbat s drátama.
A přípravek jsem myslel do paliva, aby uvolnil čudle v palivovém systému. Není to až tak drahé.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Nojo, ale kdyby to bylo kablema, tak to nebude dělat pravidelně a konstantně pořád stejně bez rozdílu. Dělá mi to už přez rok a je to pořád stejný. Jakmile je větší teplota a jakmile to dýl stojí, tak otáčka jednorázově vyletěj nahoru na dlouhou dobu. Myslím si, že to kabelama nebude. To by to nedělalo, tak pravidelně.
dela mi to to stejny, na odstraneni zatim nikdo neprisel, ale pokud nastartujes a mas je vysoko a na miste pridas aby otacky vyhoupli na 3-3500 tak hned potom se ti ustali tam kde maji byt a je to vklidu
pac jezdit s tema vysokejma otackama a radit je fakt hnus