Motorek stěračů

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Motorek stěračů

Příspěvek od Jiří Pávek » 10 srp 2007, 22:54

Dá se v Opelu sehnat samotný mechanismus táhel motorku předních stěračů? Tedy bez motorku? Dnes mi v tom začalo křupat a po vyhožení jsem zjistil vakl ve spoji té centrální hliníkové trubky a a litinového kousku na který se nasazuje ramínko. Je to lisované, ale jen na dvou místech proti sobě. A mě to v tom křupe. Po pokusu o slisování ve svěráku je to lepší a ještě jsem to prolil olejem. Je klid, ale myslím že půjde do kytek. Celý motorek stojí 3tis. To nedám.

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 10 srp 2007, 22:58

Zkusil bych vrakac nebo Cobeina, ten ma vsechno :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Pávek » 11 srp 2007, 10:21

Na vraku není nikdy jistota, že bude ten mechanismus o.k. To bych to tam musel namontovat u nich. To praskání se ti projeví pokud tam dáš až ramínka, tedy jde o dost velkou páku a sílu motorku. V ruce to jde taky, ale musíš dost zabrat, aby si zjistil, že v tom křupe. Cobein je někdo s díly?

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 11 srp 2007, 20:47

já to řešil nedávno, v Opelu mi řekli, že to samostatně koupit nelze pouze dohromady.
Astra G 1,8 16V caravan, automat

Jiří Pávek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Pávek » 11 srp 2007, 22:19

Jestli celé, tak to radši budu do smrti toho auta lisovat ve svěráku :-))).

Odpovědět