Ahoj...do barvy by se urcite jeste hodily prahy a kliky dveri pak by nebylo co dodat.....trmeny jsou ocisteny a nastrikany sprejem na brzdove trmeny kvuli teplotam. Nic vicMáslo píše:a prahy do barvy nehodíš?....měl bys to pak krásný .....
čím si stříknul ty třmeny?
Demontáž bočních lišt - foto
- Reklama
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo....na tom nebylo ani co k reseni...do dveri ti zateka gumou u okynka klikou na dverich a treba i tou listou. Ochrana proti vode je nalepena ve vyplnich dveri tesne za oblozeni dveri tak ji dal nepusti a voda jednoduse vytece otvory na spodku. Tu jsem neodlepoval nebylo potreba a kdyz jsem to zkoumal tak jsem i rad....je to na roztrhani a koupe nove drzi fest.
Rezistin NEEEEEEEE. Nejlepší je to hodit někam, kde se tím zabývají. Stříknou Ti tam spodem odtokovými otvory a navíc jejich materiály mají vzlínavé vlastnosti, takže se krásně vytáhnou po celých dveřích. Dávám si dělat spodek a dutiny před každou zimou. Vyjde to na 2.500,- a bomba.spermin píše:Uvažuji o tom, využít ty díry ve dveřích ke stříknutí rezistinu, co na to odborníci?
END
Správná volba.Trdlo píše:. Dávám si dělat spodek a dutiny před každou zimou. Vyjde to na 2.500,- a bomba.spermin píše:Uvažuji o tom, využít ty díry ve dveřích ke stříknutí rezistinu, co na to odborníci?
A že netřeba, je Ti známo něco o korozi pozinkovaného mat. Prohlídni si svodidla nebo okapy.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Demontáž bočních lišt - foto
stejně jako u Astry, zadní dopředu a přední dozadu a když to nejde jednoduše, tak to bude chtít s citem poklepat gumovou palicí
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Navod funguje !!!
Vymena obidvoch prednych cca 10 min . Co sa tika toho srobika tak ten drziacik ostane na dverach lebo sa vycvakne z listy .Potom staci len listu nasunut a doklepnut az na koniec a v mieste srobika jemne nacvaknut na ten drziacik . Pri vymene listy za novu treba ten drziacik s dierkou z novej listy demontovat a novu listu nacvaknut na ten stary co ostal na dverach. Inak vyborny navod pre zlodejov !!!
Ze som tie listy kupoval . . . Srandujem. . . Vazne !!!!
Vymena obidvoch prednych cca 10 min . Co sa tika toho srobika tak ten drziacik ostane na dverach lebo sa vycvakne z listy .Potom staci len listu nasunut a doklepnut az na koniec a v mieste srobika jemne nacvaknut na ten drziacik . Pri vymene listy za novu treba ten drziacik s dierkou z novej listy demontovat a novu listu nacvaknut na ten stary co ostal na dverach. Inak vyborny navod pre zlodejov !!!
Ze som tie listy kupoval . . . Srandujem. . . Vazne !!!!
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
To: Tweety_xx. Už jsi ty boční lišty dveří sundal? Jak to šlo? Musel jsi rozebrat vnitřní čalounění?
To: Milhy. Nejdou otevřít ty obrázky. Alespoň na nich nevidím Astru, ale nějaké mince. Chci povolit na své Žirafě lištu PP dveří a připadá mi to, jako by tam byle zevnitř připevněná. Ani se nepohla, když jsem jí podle písemných návodů chtěl posunout dozadu. Bylo by to super, kdybych ji povolil bez toho, že bych byl nucen sundávat vnitřní čalounění.
To: Milhy. Nejdou otevřít ty obrázky. Alespoň na nich nevidím Astru, ale nějaké mince. Chci povolit na své Žirafě lištu PP dveří a připadá mi to, jako by tam byle zevnitř připevněná. Ani se nepohla, když jsem jí podle písemných návodů chtěl posunout dozadu. Bylo by to super, kdybych ji povolil bez toho, že bych byl nucen sundávat vnitřní čalounění.
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance
Přátelé a kolegové,sice je to "off-topic", ale stejně se zeptám... nevíte někdo kde sehnat nové znaky do bočních lišt dveří ???...např. já tam mám toto (páč mám vůz z "edice 100" :
https://picasaweb.google.com/LibKas/Ope ... directlink
a už to začíná být pěkně hnusné
https://picasaweb.google.com/LibKas/Ope ... directlink
a už to začíná být pěkně hnusné
OPEL ASTRA G Caravan 1.8, X18XE1, r.v.2000, edice 100 - moje modrý letadlo ... ! JE NA PRODEJ !
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko
(více v sekci AUTA - prodej)
Diagnostika TECH2, AB-COM - Táborsko
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ZNAK, VÝLISEK PŘED.DVEŘÍ, 100 OPEL: 1 71 441 cena 435,- u Adama no a nebo potom vrakáč, napiš Adam09, ten tuším dělá na vraku ....
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si vzpomínám, tak tady na fóru někdo ty štítky prodával.
Schumak měl opc ve více variantách.
Schumak měl opc ve více variantách.