Tak proti tomu vůbec,ale vůbec neprotestujiPitman píše:Milode by mel dostat cenu za nejdale dojizdejiciho astraka!!!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak proti tomu vůbec,ale vůbec neprotestujiPitman píše:Milode by mel dostat cenu za nejdale dojizdejiciho astraka!!!!
óóóó děkuji, ty můj udatný šlechetníkuGallo píše:Já se Tě klidně ujmu, když už míváme v Milovicích společný gril....Roman ST1 píše:Já bych taky dorazil, ale nevím jak to bude časově, mladá jede pryč tak bych přijel asi sám, doufám, že se mě tam někdo ujmete![]()
Přemýšlím že bych dorazil třeba jen na jeden den, šlo by třeba přespat pod stanem?![]()
To by byla ostuda nedojetJuris píše:zdravim všechny,tak ja teda taky dorazím i když to mám docela daleko asi 6 km![]()
![]()
ahoj to by mohly byt souřadnice kempu,když tak si to zkontroluj na mapy.cz,Loc: 49°32'38.39"N,16°17'36.7"E ,jinak po dalnici do olomouce pak prostějov tam sjet a směr boskovice pak až do bystřice nad pernštejnem a hned na první křižovatce do prava a pak pořad rovně asi 6 km dole pod lesem je kemp.je to dobra cesta znam to.zatim jurisA.P. píše:já bych se asi tak na 47 % taky přiastřil. záleží jestli bude chtít jet někdo se mnou. Náhodou GPS souřadnice kempu by nebyly? Mám to sice dál za to ale horší cestou takže bych nerad bloudil
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |