Tak konecne som sa dockal po dvoch tyzdnoch cakania na zasielku mi dosli nove 17-ky TSW pneu YOKOHAMA A539 205/40, sice som si objednal 215/40 ale niekto niekde spravil chybu a poslali mi 205 a kedze 1.8. idem na slovensko uz by som to nestihol vymenit. Inak cena je dost zaujimava myslim, 850 eur za disky + pneu checkoval som na yokohama.sk a len samotne pneu by ma vysli na slovensku viac
Ked po niecom tuzis a nemas to, zamysli sa preco a ukludni sa
Nie normalne som to kupoval v obchode Halfords v Dubline kde momentalne zijem mozes si checknut na www.halfords.com tam to predavaju uz obute a myslim si ze za lepsie ceny ako na slovensku. Uz to mam obute a fotky tu hodim zajtra
Vdaka za nazor, len by som chcel podotknut ohladom vyuzitia prachov, VSETKO je otazka vkusu, ako to tu bolo viac krat povedane-obzvlast ked ta prachy nezaujimaju ja som si vybral to co sa pacilo mne
kola super to se musi uznat jak to maj s rizenim je taky vpravo nebo evropsky ja bych si na rizeni vpravo asi nikdy nezvyknul uz jenom radit levou by byl velkej problem
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO