Sem myslel, že mně trefí
ja vas tu zdravim a taky mam pro vas naky postrehy.tk napriklad neparkujte vedle ty budky na kosiky!!!muj tata myslel ze nekoho zabije kdyz prisel k autu-nakyho blba totiz napadlo narvat mezi tu budku a nase auto kosik ale to tak ze tam bylo tak malo mista ze ho tam zarval zesme ho nemohli ani vytahnout.no hovada proste.ty tukance taky znam,takze parkuju vzdycky vedle novejsich aut,a snazim se bejt co nejdriv zpatky ale nebojte se uz mam taky prorazeny dvere..jo a nemluve o tom jak tady psal SNOWMAN.ja prachy taky zrovna nemam ale kdyz me nekdo vidi v astre tak slysim jenom..no jo ja bych na to nemel.ale nikdo uz nekouka ze to aito budu spalcet 4 roky..je to o ty zavisti.
můj život vlastně měří 400metrů !!!
- Reklama
a jeste bonbonek,kdyz sem prodaval svoji 205 (Peugeot) tak sem ji vykitoval a hodil celolak.strikal to kamos takze zadna premrstena suma.ale jedu takle do prace a kdyz prijdu tak se nestacim divit,pres celej predni blatnik skrabanec nejspis od klice az na plech.no chytit tam nekoho tak ho zkopu ze uz byse na zadny auto ani nepodival.reknete mi co z toho kdo ma.proste nic hezkyho nenechaj bejt
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
Vitej v Cesku Od te doby co mam fungl novou Astru jsem take trochu nervoznejsi kdyz ji nechavam stat na verejnem miste. Garaz nemam takze parkoviste pred panelakem. Na stare Astricce jsem nedavno objevil dlouhej sram po klici.... od prednich dveri az po zadek Kua dostat toho de..la Ted se desim toho, ze nejakej soused neunese ze mame nove auto. Co s tim? Asi dat samolebku firmy kde delam jako ze je auto firemni - to snad nikdo schvalne neojede - ale velkou se mi nechce davat a mala je na... Privazat k autu pitbullaSvaja píše:ja vas tu zdravim a taky mam pro vas naky postrehy.tk napriklad neparkujte vedle ty budky na kosiky!!!muj tata myslel ze nekoho zabije kdyz prisel k autu-nakyho blba totiz napadlo narvat mezi tu budku a nase auto kosik ale to tak ze tam bylo tak malo mista ze ho tam zarval zesme ho nemohli ani vytahnout.no hovada proste.ty tukance taky znam,takze parkuju vzdycky vedle novejsich aut,a snazim se bejt co nejdriv zpatky ale nebojte se uz mam taky prorazeny dvere..jo a nemluve o tom jak tady psal SNOWMAN.ja prachy taky zrovna nemam ale kdyz me nekdo vidi v astre tak slysim jenom..no jo ja bych na to nemel.ale nikdo uz nekouka ze to aito budu spalcet 4 roky..je to o ty zavisti.
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Tem pitbul je dobrý nápad. Ja mám kamaráta s mercedesom - doviezol to z vonku, stav ako z výroby a nejaký úchylný keket mu to obšiel kľúčom... Na takých maly byť špeciálne paragrafy-odstrel povolený ako v amerike keď ti niekto šlápne na záhradku...
Ešte jedna perlička na záver, pred nejakou dobou som vydel puberťákov v podnapilom stave ako lozia po streche nejakej MB (škodovky) a pritom vedľa bol zaparkovaný nový Tuareg ale na ten sa zmrdi ani nepozrely...
Najhoršie na tomto všetkom je že nikdy toho grázla nepristihnete...
Ešte jedna perlička na záver, pred nejakou dobou som vydel puberťákov v podnapilom stave ako lozia po streche nejakej MB (škodovky) a pritom vedľa bol zaparkovaný nový Tuareg ale na ten sa zmrdi ani nepozrely...
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.
jo to mas pravdu ze nikoho nechytis.tak prvni priklad:kamosovy nekdo prohodil zadnim oknem nejspis kamen.nikde nikdo,a nikdo nic nevidel.
a me vykradli auto-pred barakem primo pod oknem a jeste k tomu bydlim v prizemi,bylo otevreny okno a segra sedela do dvou do rana vedle okna u PC a nic nevi,to je neco ne.to radio at si strcej,ale zniceli zamky a roztrhly mi pristrojvku.nastesti jeste u stary vectry.co vy na to?..
a me vykradli auto-pred barakem primo pod oknem a jeste k tomu bydlim v prizemi,bylo otevreny okno a segra sedela do dvou do rana vedle okna u PC a nic nevi,to je neco ne.to radio at si strcej,ale zniceli zamky a roztrhly mi pristrojvku.nastesti jeste u stary vectry.co vy na to?..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si na něco vzpomněl...
Jednou takhle přijedu busem na točnu, mám tam zaparkované auto, tak jdu k němu. 15 minut pauza - co budu dělat? Tak odemknu auto, vytáhnu nějaký věci z auta a leštím zadní okno.. Vedle mně auta, vlevo, vpravo... Přijde ženská, odemkne auto na mé levé straně, má sebou malý dítě, vzadu samozřejmě sedačku a asi ho tam bude chtít dát. Otevře zadní dveře a "BUM" do mýho.
JÁ říkám: (bez pozdravení), "Si děláte prdel, ne?"
ONA: Co jako?
JÁ: Dyť jste mi do toho bouchla!!!
ONA: Ale, já to jen opřela.
JÁ: Jak opřela??? Vždyť jsem to slyšel a to vám jako ani nevadí že tu stojím.
ONA: No, aby se vám něco nestalo...hlavně že to máte naleštěné...
JÁ: Do toho vám nic není, každý to mít tak špinavé jak vy nemůže...
ONA: Nejste nějaký drzý?
JÁ: Tak vy my bouchnete do auta a já jsem drzý?
ONA: Potřebuju tam dát dítě, nevíte jak to mám udělat???
JÁ: No, co třeba vzít kousek hadru a dát ho mezi ty dveře - to bych neřek ani slovo! Anebo co třeba posunout auto a dokořán v klidu otevřít dveře... Ale nebudu vám radit, jste starší, tak by jste to mohla vědět ne?
ONA: Nono, vždyť tam stejně nic nemáte!
JÁ: Ale kdyby to takhle dělal každý, tak jak to bude vypadat???
Pak nasedla a odjela, ale měl jsem vztek.. Fakt jí ani nevadilo, že tam stojím. Některý lidi vůbec asi nemají vychování.
A taky včera, šel jsem se ženou z Globusu a vidím borce, jak tlačí vozík mezi auty. Jeho Suzuki, staré jak svět, a vedle Favorit. On couvl kufrem dozadu a pak tam cpe vozík. Magor. Sice asi neťukl, ale mýt vedle něho svý auto, nebo nějakéj mercedes, tak asi trnu....
Prostě tu jsou magoři, kterýmto je jedno.
A teď jsem si vzpomněl, kámoš Michal koupil s tátou napůl VW Jetta, to je ten menší Pasat, a přijel na parkoviště. Zaparkoval úplně vzadu, tam kde nechodí ani mravenci na zbytky z jídla a jako je zvykem - od něho jsem se to naučil - přes dvě místa. (On si většinou řekne že tu parkuje nějaký pako a zaparkuje si jinde, do "lajn" a pak to má odřený). Ale co se nestalo. Jede kolem dědek v novým Mitshubishi Colt, zastaví, vystoupí a drbe ho. Jak že to parkuje, že to neumí a kdesicosi... On mu prý slušně říkal, že se nemá starat, že je to jeho věc kde a jak parkuje. Dědek brblal a odjel. Když přišel Michal k autu, tak na té týden staré, či nové Jettě odzadu až dopředu rýha - blatník, dveře, dveře, blatník - až na plech. Náhoda? Myslí že těžko, kdyby prý dědka vyhodil, nebo ho seřval.....ale byl skušnej. Dobrý co??
Jednou takhle přijedu busem na točnu, mám tam zaparkované auto, tak jdu k němu. 15 minut pauza - co budu dělat? Tak odemknu auto, vytáhnu nějaký věci z auta a leštím zadní okno.. Vedle mně auta, vlevo, vpravo... Přijde ženská, odemkne auto na mé levé straně, má sebou malý dítě, vzadu samozřejmě sedačku a asi ho tam bude chtít dát. Otevře zadní dveře a "BUM" do mýho.
JÁ říkám: (bez pozdravení), "Si děláte prdel, ne?"
ONA: Co jako?
JÁ: Dyť jste mi do toho bouchla!!!
ONA: Ale, já to jen opřela.
JÁ: Jak opřela??? Vždyť jsem to slyšel a to vám jako ani nevadí že tu stojím.
ONA: No, aby se vám něco nestalo...hlavně že to máte naleštěné...
JÁ: Do toho vám nic není, každý to mít tak špinavé jak vy nemůže...
ONA: Nejste nějaký drzý?
JÁ: Tak vy my bouchnete do auta a já jsem drzý?
ONA: Potřebuju tam dát dítě, nevíte jak to mám udělat???
JÁ: No, co třeba vzít kousek hadru a dát ho mezi ty dveře - to bych neřek ani slovo! Anebo co třeba posunout auto a dokořán v klidu otevřít dveře... Ale nebudu vám radit, jste starší, tak by jste to mohla vědět ne?
ONA: Nono, vždyť tam stejně nic nemáte!
JÁ: Ale kdyby to takhle dělal každý, tak jak to bude vypadat???
Pak nasedla a odjela, ale měl jsem vztek.. Fakt jí ani nevadilo, že tam stojím. Některý lidi vůbec asi nemají vychování.
A taky včera, šel jsem se ženou z Globusu a vidím borce, jak tlačí vozík mezi auty. Jeho Suzuki, staré jak svět, a vedle Favorit. On couvl kufrem dozadu a pak tam cpe vozík. Magor. Sice asi neťukl, ale mýt vedle něho svý auto, nebo nějakéj mercedes, tak asi trnu....
Prostě tu jsou magoři, kterýmto je jedno.
A teď jsem si vzpomněl, kámoš Michal koupil s tátou napůl VW Jetta, to je ten menší Pasat, a přijel na parkoviště. Zaparkoval úplně vzadu, tam kde nechodí ani mravenci na zbytky z jídla a jako je zvykem - od něho jsem se to naučil - přes dvě místa. (On si většinou řekne že tu parkuje nějaký pako a zaparkuje si jinde, do "lajn" a pak to má odřený). Ale co se nestalo. Jede kolem dědek v novým Mitshubishi Colt, zastaví, vystoupí a drbe ho. Jak že to parkuje, že to neumí a kdesicosi... On mu prý slušně říkal, že se nemá starat, že je to jeho věc kde a jak parkuje. Dědek brblal a odjel. Když přišel Michal k autu, tak na té týden staré, či nové Jettě odzadu až dopředu rýha - blatník, dveře, dveře, blatník - až na plech. Náhoda? Myslí že těžko, kdyby prý dědka vyhodil, nebo ho seřval.....ale byl skušnej. Dobrý co??
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
For Radoš 92 - ne že bych chtěl nějak pomlouvat řidiče něžného pohlavý (drzost není výjimkou) ale v poslední době se aspon u mě nějak vyhrocuje, mám úplně strach když za mnou nebo předemnou jede ženská!a to jsem málem na rovným a širokým úseku nedávno obrátil na střechu a to proto, že když jsem pěkně hodil blinkr(což většina lidí při předjíždění vůbec nedělá) a začínám předjíždět tak babka začala do mě najíždět - "Ještě že mám super káru" protože jsem to tak tak ubrzdil před svahem! tak se pokusím po šoku předjet znova a vidím jak ženská úplně naražený sedadlo ve předu, za jízdy nevím co hledala na předním skle jak byla namáčklá! asi tím že měla místo brejlý popelníky! o tom bych mohl opravdu vyprávět!
PS: a neříkám, že všechny řidičky jsou špatné!!!
PS: a neříkám, že všechny řidičky jsou špatné!!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já znám řidičky, dobré, některé jezdí možná než někteří chlapi,je jedno jestli je to chlap nebo ženská, i tady jich máme mnoho... Ale jde o to, že lidi jsou čím dál více bezohlední. Je třeba fakt dávat bacha amít oči na šťopkách.Myslet i za druhé.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To s tou samolepkou bych taky neriskoval . Firemáky asi taky přitahujou . Mně jednou před barákem firemní auto posprejovaliHarmitsch píše: Vitej v Cesku Od te doby co mam fungl novou Astru jsem take trochu nervoznejsi kdyz ji nechavam stat na verejnem miste. Garaz nemam takze parkoviste pred panelakem. Na stare Astricce jsem nedavno objevil dlouhej sram po klici.... od prednich dveri az po zadek Kua dostat toho de..la Ted se desim toho, ze nejakej soused neunese ze mame nove auto. Co s tim? Asi dat samolebku firmy kde delam jako ze je auto firemni - to snad nikdo schvalne neojede - ale velkou se mi nechce davat a mala je na... Privazat k autu pitbulla
Takže PITBULA , jak říkáš !
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
Nekdo dal dovnitr k pedalum past (nevim jestli medvedy... nebo jine volake podobne zvire) a zlodej se chytil - kupodivu byl zalovanej majitel auta protoze zpusobil ujmu na zdraviĎuri píše:Tem pitbul je dobrý nápad. Ja mám kamaráta s mercedesom - doviezol to z vonku, stav ako z výroby a nejaký úchylný keket mu to obšiel kľúčom... Na takých maly byť špeciálne paragrafy-odstrel povolený ako v amerike keď ti niekto šlápne na záhradku...
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
Jeli jsme přes půl republiky na dovču do Orlických hor - stará Astra nebyla v pojízdném stavu tak mi brácha půjčil Corsu - 1 l - celkem dobre auto, ale vykon zadnej (byl jsem zvylkej na 1,8l). No za celou cestu jsem nekolikrát málem vytek jen díky tomu, jak lidi řídí. Bohužel nejvíc obávaný byly fakt ženský - mladý (nemusí to být blondýna, to je kec). Přijdeš za ně, ony se otočí do zpětného zrcátka, instinktivně pohnou volantem vlevo (co kdyby vjely do škarpy. že?) a tím se dostanou na střed. Samozřejmě, když jsou zatáčky tak jedou 50-60 aby náhodou nenabouraly a z kopečka to rozjedou na 90 - po prostředku. Takže předjet se slabým vozem není možná. Přiznám se, že u jednoho takového exempláře jsem nevydržel a zajeli jsme na pumpu dát si kafe a bagetu. Nejlepší když i moje žena vždycky kometovala "No joooooo žéééénská. Jede jako prase )"Radoš 92 píše:já znám řidičky, dobré, některé jezdí možná než někteří chlapi,je jedno jestli je to chlap nebo ženská, i tady jich máme mnoho... Ale jde o to, že lidi jsou čím dál více bezohlední. Je třeba fakt dávat bacha amít oči na šťopkách.Myslet i za druhé.
Podobný jsou už jen čepičáři a papíci narvaný v triku bez rukávů a jedoucí jako prase a taky tak vypadají). A jako třešnička na dortu je muj tchán se starou opečovávanou 120 z roku 86 která má najeto tolik co já najedu za rok (nějakých 30k km) - hrdě hlásí: "jezdím pomalu, ale bezpečně" Ještě že nemá vzadu pásy a tak nemusím vymýšlet, proč s ním nesmí do auta moje dcera.
Naposledy upravil(a) Harmitsch dne 30 črc 2007, 19:42, celkem upraveno 1 x.
Ono s tým búchaním do dverí pri parkovaní je to všeliako...
... sa priznám že párkrát som sa už ani ja neudržal... ale keď ti niekto vedľa teba zaparkuje tak že nastupuješ cez spolujazdcove dvere ale on má na vystúpenie malé futbalové ihrisko, tak si nekopni... ale kľúčom obehnúť to je príliš silná káva...
Neviem ako v CR ale v SR v poslednej dobe (čo zlacneli HTPčka) je čím ďalej tým viacej kráľov ciest - podobný efekt bol keď prišly Felicie. Dedkovia a fofíci presedlaly z MB na Feldu a to jelo... a teraz presedlali z Feldy na Fabku a to jede... Minule ma jeden chcel obehnúť v zákrute v pripájacom pruhu na dialnicu... keby som nezabrzdil tak sa tam zabije... keket...
Niekto tu spomínal fofíkov v tričkách bez rukávov - to je atrakcia jak z cirkusu )) zvečša BMW alebo najaký obytý méďa a zaje.aný jak družstevný služobák... To sú tý praví králi ciest
... sa priznám že párkrát som sa už ani ja neudržal... ale keď ti niekto vedľa teba zaparkuje tak že nastupuješ cez spolujazdcove dvere ale on má na vystúpenie malé futbalové ihrisko, tak si nekopni... ale kľúčom obehnúť to je príliš silná káva...
Neviem ako v CR ale v SR v poslednej dobe (čo zlacneli HTPčka) je čím ďalej tým viacej kráľov ciest - podobný efekt bol keď prišly Felicie. Dedkovia a fofíci presedlaly z MB na Feldu a to jelo... a teraz presedlali z Feldy na Fabku a to jede... Minule ma jeden chcel obehnúť v zákrute v pripájacom pruhu na dialnicu... keby som nezabrzdil tak sa tam zabije... keket...
Niekto tu spomínal fofíkov v tričkách bez rukávov - to je atrakcia jak z cirkusu )) zvečša BMW alebo najaký obytý méďa a zaje.aný jak družstevný služobák... To sú tý praví králi ciest
Kto má peniaze, kúpi si auto, kto ich nemá zomrie ináč.