Asi palivove cerpadlo???
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Re: Asi palivove cerpadlo???
Blba otazka a ma ten znamej opeltech2 nebo neco na stejne urovni? Ono je v tom totiz dost rozdil, takove ty univerzalni jsou skoro k nicemu, nebo spis k resetovani vady a zjisteni par kodu kolem motoru, ale k jadru problemu se nedostanou.Bronek píše:zajel jsem za znamym do servisu..ten to napich na diagnostiku ale ta mu nic neukazala
ty vole nabootovat a z 5,25 ne..ja se tady trepu jak mi v opelu reknou cifru a ja se z toho poseru a ty si tady delas prdel..spis by me chlapi zajimali nejaky napady co muzu zkusit doma sam nez jim to tam odvezu..diky ze tak pisete..tak to shrnu-muze to byt relatko na cerpadlo,krokovy motorek,spatnej soft,ridici jednotkanebo cely cerpadlo v haji..ted si jen vybrat ,jdu spat rano moudrejsi vecera
Jenže kdyby to bylo relé čerpadla, nebo jakýkoliv problém na čerpadle, zaznamená to jednotka jako chybu, a načte mu to diagnostika. Navíc vliv na otáčky má i spousta jinejch věcí. Od krokového motorku, přes klapku, lištu, svíčky, lambdu......
Rozhodně bych to nechal napíchnout na OpelTech2, jak psal už Marky. Ten by Ti měl ukázat, v čem je problém. Takhle budeš tipovat a zkoušet milion věcí a naprd.
Byl jsem s astrou na diagnostice za 400litrů, která měla umět všechno a taky neukázala chybu, po přejetí o 1km dál do opla mi Tech2 ukázal vadnej snímač vačky.
Shrnutí, než začneš panikařit a děsit se, nech to přečíst přes Tech2.
Rozhodně bych to nechal napíchnout na OpelTech2, jak psal už Marky. Ten by Ti měl ukázat, v čem je problém. Takhle budeš tipovat a zkoušet milion věcí a naprd.
Byl jsem s astrou na diagnostice za 400litrů, která měla umět všechno a taky neukázala chybu, po přejetí o 1km dál do opla mi Tech2 ukázal vadnej snímač vačky.
Shrnutí, než začneš panikařit a děsit se, nech to přečíst přes Tech2.
END
pokud nezabírá ani jedno, jdi do OPER tech, systém zkusím, chyba-mám štěstí se může dost prodražit.spermin píše:Odpoj baterii, resetni počítač, popř. si zkus jinou Ř.J. a uvidíš.
Elektronika je složitá věc. Ps Jaká je vlastně cena OPEL tech?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Zdar chlapi,tak jsem taktak dojel do prahy,rachot cim dal tim vetsi,az jsem si zacal myslet ale nechtel pripoustet,ze by to i mohl byt katalyzator,rano jsem byl v opelu a odpoledne mi volali..katalyzator v prdeli,lambda v prdeli..a mozna,jestli byl vevnitr moc roztriskanej tak ten bordel z kat prej ucpe stredni dil vyfuku ja to seru,original kat opel neco ke 30tisicum-to si delaj prdel..tak jsem jim to tam nechal stat,ze si sezenu vlastni dily..z vrakace nevim,aby se mi to za chvili nevysypalo zase..a nejlevnejsi jsem sehnal na vyfuky1.cz za 13200+mozna stredni dil a gumy a tesneni a radsi to ani nechci pocitat..ale jezdit potrebuji tak to musim nejak poresit..NEVITE NAHODOU KUCI O NEJAKYM LEVNYM KATALYZATORU,mam tam ty debilni parohy primo nacvakli na motor 1,6 16V 2001 budu vam vdesnej..kde maj tak nejlepsi ceny..DIIIIIIIIIIIK