marky kolik tě to rádio stálo??? jen pro zajímavost
Jinak vypadá to dobře
Marky , prosim Ta uz som o to prosil v inej diskusii: Nepozries sa ake kody sa Ti zobrazia po sucasnom stlaceni a podrzani tlacitiek na displeji ? Tiez k tomu potrebujem aj informaciu, ci mas displej MID alebo TID ? Udajne sa tam objavuje niekedy kod, ktory udava, ci je "ocakavane" radio orginalne alebo nestandardne. Zatial vsak som videl vysledok na troch autach, vcitane mojho, a vzdy je tam volaco ine.Marky píše:Koukam, ze to nemas vubec jednoduche
Marky dakujem, asi to mame odhalene. U mna svieti 00K0012 4B. A kdesi som sa docital v popisoch protokolov pre komunikaciu s displejmi , ze kod 011 znamena nastavene originalne radio a kod 012 neoriginalne radio. Mozno, ze je to dokonca I2C adresa displeja. Poliaci, kedze auto nevybavili radiom, nastavili neoriginalne radio, pretoze je nepravdepodobne, aby si niekto radio nekupoval a potom zhanal originalne. To zapojenie EDI vsak predpoklada nastavenie na originalne radio. Cize uz len zistit, ako v mojom aute nastavit cez diagnosticku linku 16P (vid schemy od Pavela V. str. 4 a str. 42), asi v tom displeji, ze mam akoze originalne radio.Marky píše:Tak jsem se byl na to kouknout a ten displej mi vypsal 00K0011 4B , jinak mam uplne ten nejobycejnejsi TID.
Nepridal si tam Marky jednu nulu ? A po Tebe zrejme aj ja. Malo to byt asi 00k011 4B resp. 00k012 4B.Marky píše:Tak jsem se byl na to kouknout a ten displej mi vypsal 00K0011 4B , jinak mam uplne ten nejobycejnejsi TID.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |