Majklus píše:Jak mas u sedacek zapinaky na pasy,tak nemas tam treba vystrelene zlute vykricniky???
Airbag kontrolka
Kde najdu ty vykřičníky Dík
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
- Reklama
Kontrolka
Zdravím všechny
Tak jsem dneska prošel diagnostikou Kousek od Loun je jeden šikovnej človíček a mám prozatím smazanou chybu .
Byl to vyšší odpor sedadlo řidiče boční airbag . Dole pod sedačkou žlutej konektor .Normálně má mít něco kolem 3 a já měl 4,2 ohmu
Bylo mi doporučeno proletovat a měl by být klid
Tak díky a mějte se Jarda
Tak jsem dneska prošel diagnostikou Kousek od Loun je jeden šikovnej človíček a mám prozatím smazanou chybu .
Byl to vyšší odpor sedadlo řidiče boční airbag . Dole pod sedačkou žlutej konektor .Normálně má mít něco kolem 3 a já měl 4,2 ohmu
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
Re: Kontrolka
Mel jsem uplne stejny problem - minuly tyden mi to letovali, zatim je klidJardaLN píše:Zdravím všechny
Dnes, když jsem šel z práce do hodně rozpálenýho auta, mi začala hned po prvním nastartování svítit kontrolka bagů - chovalo se to stejně jak popsal JardaLN. Konektory pod sedačkama jsem prošel a domačkal (nebo si to aspoň myslím), ale furt nic. Kámoš mi to dá na diagnostiku a pak se uvidí. Myslím si, že hodnota odporu na jednom z konektorů se změnila v závislosti na teplotě (a dneska to pražilo fest). Zajímalo by mě, když by už hodnoty odporů byly v toleranci (závada by odezněla), zhasla by kontrolka nebo by svítila stále až do smazání závady bagu. Dík za odpověď.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Mám ten samý problém,mě se rozsvítila včera.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Určitě je to teplem,zítra jedu na výměnu hlavního předního silentbloku,tak mi to hned kámoš proměří na diagnostice a smaže.No a pak uvidím
Má Astra G
Má Astra G
já jezdím co chvílí mazat erbek do opla ještě že jeto za dara pro mně jinak bych se nedoplatil jo a stejnak uvažuji že to dam na pevno ty čidla ale až budu mít čas
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
omlouvám se ve slově erbeg se píše g
OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011
Tak chyba odstraněna na diagnostice,uvidíme zdali se rozsvítí znova nebo ne.
Má Astra G
Má Astra G
Má Astra G
Má Astra G
Lidičky, já to zkrátim, evidentně nás je mnoho, co při tom parnu zažilo svítící kontrolku, stalo se mi to samé. Kablíky vytahnu, vycistim, zapojim, ale chci vedet, zda staci mit pri tom vypnute zapalovani, ci se musi odpojit i baterka (myslim že ne, ale radši se ujišťuju) a pak mi zajímá, zda ta kontrolka sama pak po opravě zhasne (třebas po několika nastartováních), či musim chybu smazat na diagnostice ? Sice ji mam k dispozici, ale 150km daleko ... díky za odpovědi
Opel Astra G, 1,6 16V, 74kw/101k, r.v. 1998 Comfort - ALU Dezent V, ostatní: stěrače AeroTwin;