GPS navigace - vše o tomto tématu
Repasuje se to stejně jako třeba LCDčka - odkoupí se to za směšnou cenu od zkrachovalé firmy v německu, doveze se to do ČR, prach se utře hadrem a voilá! zrepasovaná věc je na světě
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslim ze nejlepsi je ohnout kus plechu, striknout na cerno a mas to za par korun, jako litr za takovej bazmek snad muze dat jen blazen, ale pravda, pro nemce to je par korun...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dik. Je to skvělá hračička!Fathead píše:TomTom to umí taky - to akustické upozornění na radary (můžeš si místo radarů vybrat jakýkoli POI, třeba benzinku atd.)kemo píše:Ja si nedávno pořídil PDA a navigaci IGO. Je skvělá! A co hlavně, umí upozornit i akusticky na radary. Na úsekových dokonse určí jakou rychlostí jet aby byl průměr 50!
Jinak gratulace ke koupi
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
Posledni mapa EE pro TT6 je opravdu dobra, konecne je Slovensko slusne pokryto a i v Chorvatsku uz take neni problemu, takze ten duvod na upgrade neni od veci . Pro PDAcko je to dokonce bomba, startuje to bleskove a i satelity nebehnou coby dup .Fathead píše:Já mám P910, která funguje na starší verzi symbianu než máš ty na své P990. Nevím jestli jsou TomTomy 5.xx i pro Symbian UIQ3, ale každopádně já mám TomToma verzi 5.2 upgradnutou na 5.4 a dokud to frčí, tak tam dávat novější nechci. Tu šestku jsem nikdy na mým telefonu nezkoušel, ale možná po dovolených zkusím.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo? Jaky cislo mapy myslis? Rekl bych ze nabeh toma zalezi na softu a ne mapach nebo ne?Marky píše: Posledni mapa EE pro TT6 je opravdu dobra, konecne je Slovensko slusne pokryto a i v Chorvatsku uz take neni problemu, takze ten duvod na upgrade neni od veci . Pro PDAcko je to dokonce bomba, startuje to bleskove a i satelity nebehnou coby dup .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to 6.03 ta 6.00 take startovala rychle, ale na mem slabsim procesoru byla navigacni sipka pri navigaci dost skubana, to po preinstalaci na 6.03 zmizelo a ted je to maximalni spokojenost .
PS: ted jsem to meril a start samotneho programu na mem LOOX 520 s 312MHz procesorem je 8 vterin.
PS: ted jsem to meril a start samotneho programu na mem LOOX 520 s 312MHz procesorem je 8 vterin.
Naposledy upravil(a) Marky dne 16 črc 2007, 21:42, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bavime se dobre o tom STARTUJE mysleno jako najde satelity a misto kde jsem nebo jen start samotny mapy?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A dal? Mas externi modul nebo jak?Defender píše:No mne to takhle na TyTNovi startuje bez GPS modulu, cili jen samotnej TomTom s mapou.