![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
UFF to sem se rozepsal
Tak to potesi. Musis jezdit opatrnejcxpolstarekx píše:No tak abych sem taky nekdy napsala co jsem delala, tak jsem si vcera uplne zrusila predni spoiler cestou na chaturupnul po cely hloubce pac proste laminem skalu neposunu no
takzee bud prijde uplne novej nebo holt tenhle spravim
upad i naraznik tak
mam alespon co delat
Tak na ty folie jsem zvědavý, rychle sem s fotkama. Taky o tech foliich uvažuju, ale zatím co jsem videl tak u každého byli nejake bubliny a podobné nedokonalostiAstra - R@SAG píše:
Tak to se tesim taky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ale asi tu kytu budeme muset nakrájet na plátky a ohřívat na malém grilu
![]()
![]()
, není to na čem udělat.
Jinak má Astra je dnes na kosmetice![]()
![]()
![]()
, odpoledne bude mít folie na celém autě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tos doma bastlil sam?Astra - R@SAG píše:No teď 3 dny nesmím stahovat okna a auto je jak prase od jakové vody. Jinak momentálně jsem auto jen tak v rychlosti proskoumal a bubliny nejsou vydět![]()
![]()
. jinak po 3 dnech auto pořádně naleštím a udělám foto, pak sem hodím foto, ale je to super
![]()
![]()
![]()
![]()
Já mám bubliny jenom na jednom okněHribek píše: Tak na ty folie jsem zvědavý, rychle sem s fotkama. Taky o tech foliich uvažuju, ale zatím co jsem videl tak u každého byli nejake bubliny a podobné nedokonalosti
Ne, to bych neudělal, dělala mi to jedna firmamilosh píše:tos doma bastlil sam?Astra - R@SAG píše:No teď 3 dny nesmím stahovat okna a auto je jak prase od jakové vody. Jinak momentálně jsem auto jen tak v rychlosti proskoumal a bubliny nejsou vydět![]()
![]()
. jinak po 3 dnech auto pořádně naleštím a udělám foto, pak sem hodím foto, ale je to super
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky musím potvrdit, že v těchto parných vedrech, jsou folie k nezaplaceníSalám píše:Já mám bubliny jenom na jednom okněHribek píše: Tak na ty folie jsem zvědavý, rychle sem s fotkama. Taky o tech foliich uvažuju, ale zatím co jsem videl tak u každého byli nejake bubliny a podobné nedokonalosti![]()
ale určitě doporučuju - v těchto vedrech je to k nezaplacení - v autě není takový hyc..
A teď k tématu: Nemohl jsem se dnes nepovozit v klimatizované Astřičce když venkovní teploměr ukazoval 39 stupňů..Hned z auta šup na zahrádku na pivko pod slunečník..takže takhle jsem přežil dnešní vedra..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |