Doporučtě pneu 195/60/R15 T
- Reklama
- Zdeněk Lbc
Já se chystám objednat tyhle. Jsou hezký na pohled a good cena http://www.epneu.cz/katalog_pneu.php?v= ... _mp41&t=o&
akorát nechápu proč se nedělají v rozměru 205/50 R16
Astra G 1,8 16V caravan, automat
Re: Re
Já jsem nenadával na Barum Bravuris, ale na Barum Bravura. To je rozdílná guma.Robo píše:
Ja som doteraz jazdil na Barum Bravuris 185/65/15 a bol som s nimi docela spokojen, mne sa nezda že by nejako hučali.
Teraz som kupil novučičké Premium Conti 195/60/15 a je to celkom iný pocit - su omnoho tichšie a supre držia, na vlhku sú perfect - 3 cca palcové drážky robia svoje pri odvádzaní vody - podľa deutche testov sú na vode No 1. Už by som nemenil aj ked ako vraviš je to jedna firma ale 2 rôzne produkty.
Nicméně, co mi teda poradíte v 205/50/16
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
Len to nie Su sice dobre - ale hlucne ako prasa.Kamos ich ma na octavke. A dost rychlo sa zodrali - aspon on tak tvrdi.....t.z. ze zvaz, ci sa ti oplati za tu "dobru" cenu ich zobrat.Radek.km píše:Já se chystám objednat tyhle. Jsou hezký na pohled a good cena http://www.epneu.cz/katalog_pneu.php?v= ... _mp41&t=o&
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
V posledním Auto Tipu je velkej test 15ti letních pneu. S přehledem to vyhrály Hankook Ventus K105. Continentalky PC2 byly druhé a Nokiany NRHI třetí.
Goodyeary,Dunlopy, Fuldy, Vredsteiny, Klebery či Kumha s velkým odstupem pouze uspokojivé. Testovaný rozměr 195/65/15 s tím, že lze aplikovat na blízké rozměry.
Goodyeary,Dunlopy, Fuldy, Vredsteiny, Klebery či Kumha s velkým odstupem pouze uspokojivé. Testovaný rozměr 195/65/15 s tím, že lze aplikovat na blízké rozměry.
ASTRA G caravan 1.7DTI (Y17DT)
Na pneunet.cz je budeš mít o cca 200,- levnějšíRadek.km píše:Já se chystám objednat tyhle. Jsou hezký na pohled a good cena http://www.epneu.cz/katalog_pneu.php?v= ... _mp41&t=o&
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak to bych určitě nedával 55, zkrátí se ti převodovka a bude to vypadat pěkně blbě tak malý kolo ve velký díře....dominus-et-deus píše:tak tam dej 55. Je to skoro to samé. Jinak by mne zajímalo, kým byl ten test prováděn a v jakých rychlostních indexech se pohybovali.....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Test to byl německýho Auto Bildu, testovali na 5Golfu a gumy byly myslím v kategorii H nebo V, to se doma musim podívat.dominus-et-deus píše:tak tam dej 55. Je to skoro to samé. Jinak by mne zajímalo, kým byl ten test prováděn a v jakých rychlostních indexech se pohybovali.....
Vcera jsem testnul ty Goodyeary na dalnici a teda nic moc.
Od 130 delaj docela bordel.
Navic ve 130-150km/h se mi pekne klepe volant. Pritom je pri prezuti vyvazovali. Muze to bejt tim, ze jsou novy, nebo to vyvazili blbe?
Jo, to vyvazovani bylo v lednu, pak to 3 mesice lezelo v garazi a az ted o vikendu jsem je prehazoval.
Navic ve 130-150km/h se mi pekne klepe volant. Pritom je pri prezuti vyvazovali. Muze to bejt tim, ze jsou novy, nebo to vyvazili blbe?
Jo, to vyvazovani bylo v lednu, pak to 3 mesice lezelo v garazi a az ted o vikendu jsem je prehazoval.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Co jsem četl v různých testech, tak právě Goodyeary byly většinou nejhlučnější, což mě nakonec přesvědřilo, abych šel do Continentalek.Luky píše:Vcera jsem testnul ty Goodyeary na dalnici a teda nic moc.
Opel Astra Club 1.4i 16V, r.v. 2000
Spravne vyvazene koleso by nemalo vo vyssich rychlostiach vykazovat akekolvek chvenie ani nic neobvykle . Plati to aj pre male rychlosti. Treba ist po probleme a pripustit aj moznost, ze je vola v riadeni (zvisly cap, gulovy cap, stabilizatory etc.)...ja som v nedelu isiel na mojich (205/50/R15) 170 km/h a ziadne chvenie nebolo citit......Luky píše:Vcera jsem testnul ty Goodyeary na dalnici a teda nic moc.
Zdar
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
Tohle přesně mi dělalo vloni, když jsem koupil ty Kumha, tak jsem vlítl znova do pneuservisu, převážili mi to a pohoda Jednoznačně blbě vyvážený.Luky píše:Vcera jsem testnul ty Goodyeary na dalnici a teda nic moc.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100