Lakování lišt, klik, prahů, ...
- Princ William
- Reklama
- Princ William
no to nevim. prece jenom je to rozebirat sklo ze zrcatka a pri pohledu z boku to pekne ladi s oknem kdyz je to pouze v cerneR píše:no to uz by som rovno dal nalakovat aj cely ten cierny diel na spätnych zrkadlach aj drziak
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
kdyz se mi to nebude libit tak si to striknu az budu predelavat zadek.xpolstarekx píše:ja jsem to taky chtela nechavat lakovat, ale pak jsem si to udeala v photoshopu a bylo to takovy suchy takze u me zustanou cerny.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes dal nalakovat lišty a kliky. Měl jsem v úmyslu nechat nalakovat i prahy, ale byl jsem od tohoto úmyslu odrazen, kdy mi bylo sděleno, že to nevydrží první zimu (odlétávající kamínky). Chci se zaptat jaké máte zkušenosti vy. Až to bude hotovo tak sem dám foto před a po.
Astra 01, stříbrná automat
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam lakovany prahy a zadnej problemn13 píše:Tak jsem dnes dal nalakovat lišty a kliky. Měl jsem v úmyslu nechat nalakovat i prahy, ale byl jsem od tohoto úmyslu odrazen, kdy mi bylo sděleno, že to nevydrží první zimu (odlétávající kamínky). Chci se zaptat jaké máte zkušenosti vy. Až to bude hotovo tak sem dám foto před a po.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
no nevim ale dělá se to i origo takže to nebude tak žhavýn13 píše:Tak jsem dnes dal nalakovat lišty a kliky. Měl jsem v úmyslu nechat nalakovat i prahy, ale byl jsem od tohoto úmyslu odrazen, kdy mi bylo sděleno, že to nevydrží první zimu (odlétávající kamínky). Chci se zaptat jaké máte zkušenosti vy. Až to bude hotovo tak sem dám foto před a po.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
nojo tak to musíš dát lakýrovi a ne nějakýmu čudlovi za 2 pívaM&R píše:jj, ale origo to není sříkaný na koleni nějakým sprejem bůhví jaké kvality.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Souhlasí To taky dávám. Doma bych nestříkal nic, to nemá cenu. S tím jsem skončil u schade. (štětková metalíza, co rok to nová, páč se dycky voloupala i s kusem kastle) Ale někde jsem tady četl, že si to někdo chce stříkat sám, a to si dovedu po jedné zimě ten výsledek představit.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William