Spozdena odezva motoru.
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
-
Spozdena odezva motoru.
A chtel bych se zeptat tady pritomnych fachmanů.Je u astry normalni,ze pokud slapnu na plynovej pedal,tak zaber motoru je tak za 1 sekundu?POkud to neni normalni,tak nevite co to dela? dik.m
Motor x16xel 1,6 16v.
Motor x16xel 1,6 16v.
- Reklama
-
Neres?
Ja to neriesim,ale moja priatelka na tom jazdi jak na dieslu.Otacky od 500 a niz.spermin píše:Múj názor,to neres.
Re: Neres?
Vysvětlit přítelkyni, že motor má i jiné otáčky (vyšší)mastervibes píše: Ja to neriesim,ale moja priatelka na tom jazdi jak na dieslu.Otacky od 500 a niz.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Re: Neres?
Buď jí ukaž že existují i jiné otáčky, nebo ji k tomu nepouštěj - zaneseš si motor a AGR bordelem a potom Ti to nepojede vůbec.mastervibes píše:Ja to neriesim,ale moja priatelka na tom jazdi jak na dieslu.Otacky od 500 a niz.spermin píše:Múj názor,to neres.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, mám stejný motor a odezvu bych řekl, že mám skoro okamžitou, nepociťuju nějakou prodlevu - mimochodem - rychlyradim - koukám co to máš za speciální edici auta " 100" elegance Nějaký speciál asirychlyradim píše:já mám tedy také motor X16XEL ale žádnou odezvu necitím...sešlápnu a hned reaguje....
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: