![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
no myslim že přes ten bordel co na něm je by ani nikdo nepoznal co to je začR.A.Y. píše:4klubo - tak na co čekáš - sem s tímklubo píše:asi vyfotim muj motor ať vidíte jak má vypadat
šmarja a ja si řikal že mi vzadu chyběj písmenka pOPELnicexpolstarekx píše:klubo: motor nejni misto na vozeni odpadku
atest musi byt. zadek bych take zvolil tmavsi ale to se asi jenom zda protoze sviti slunce. kolik te to staloR.A.Y. píše: To jsem právě nechtěl,ale stejně mám na předu o odstím světlejší kvůli ATESTu.Takže teď mám ATEST na všech sklech (kromě předku).
ja mam taky atest i na zadkuR.A.Y. píše:To jsem právě nechtěl,ale stejně mám na předu o odstím světlejší kvůli ATESTu.Takže teď mám ATEST na všech sklech (kromě předku).Vojta píše:pěkný ale vzadu bych volil tmavší.....
si myslim ze ta vpredu je postacujiciR.A.Y. píše:Cena pro mě byla 2800kč samozdřejmě i s tím osvědčením.Vzadu mám propustnost 35% a vepředu 70%.Jsem se právě divil že se dávají ATESTy i dopředu jelikož by správně fólie vepředu být vůbec neměli,ale říkal že tohle je ta nejtmavší co tam může být.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |