Games
- Reklama
- Scooob
- Kontaktovat uživatele:
Občas si zahraju Ultimu Online, popřípadě CoD1.V poslední době jsem docela propadl travianu, ale to není ta správná onlajnovka. Evidentně to nevadí tomu, abych si na to vytvořil tu správnou závislost Jedu přes CDMA a ještě k tomu na noťasu, takže toho zas tak moc pařit nemůžu...
Zemřela - Opel Astra G Caravan 2.2DTi
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz
Tak pánové já zásadně NHL07 a nepohrdnu CoD2 a Batlee Fieldem nebo jak se to píše...
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
- BossMeloss
Games
A chlapaci která gamesa byla pro Vas ta nejlepsi, proste The best of
Ja osobne mam dve - operace Flashpoint a Hidden & Dangerous 2 (mise osameleho vlka)
Ja osobne mam dve - operace Flashpoint a Hidden & Dangerous 2 (mise osameleho vlka)
Atra Kombíček 16 16V 1999 Elegance jedině kombi
Z toho si nic nedelej, ja mam 2.4GHz Celera a Radeon 9200 a rok starou hru taky nepustim. Vim ze je to srot, ale zas tak dlouho ho nemam, abych zas vyhazoval 20 litru za novejZigi píše:No jelikož mám doma P II 233MHz , tak nové hry mi nic neříkaj, takže mezi moje nej patří Civilization, Dune 2
Jinak ještě přes emulator si občas zahraju nějaké hry z ZX Spectrum
--- Astra G '98 1.4 16V ---
tri-osm-sestka je taky good. A kdyz tam das 8MB pameti, tak spustis i DoomaZigi píše:jasně, nové hry jsou dost náročné, o tom není pochyb, jenže já nerozjedu ani staré hryLuky píše: Z toho si nic nedelej, ja mam 2.4GHz Celera a Radeon 9200 a rok starou hru taky nepustim. Vim ze je to srot, ale zas tak dlouho ho nemam, abych zas vyhazoval 20 litru za novej
Nejlepší hra co mi jde, je HoMM III
Jinak o novém taky nepřemejšlým, jedině že by mi ten starej shořel
Už kdysi mi vyhořela základovka na celeru 300MMX i s CPU, tak jsem si sehnal P II 233MHz, jdu s tím kmitočtem dolů
Další asi bude 486 DX4
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle simulátory? Já miluju Falcon4 (http://www.falcon-4.com), Commanche Hokum i když poslední dobou času němnóžko No a samo Flashpoint, Battlefield2, SWAT4
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
Harmitschova Astřička - gallery