Jak na to ????
Bavíte se o kravině.... on myslí, že se píše " nějaké" a né " nějaký" větě .....atd..... ty píšeš hovorově.... o "i/y" tady nejde.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Reklama
Ze se bavime o kravine, tak s tim plne souhlasim - taky uz jsem asi 3 komentare pred timto psal, ze se na to vykasleme.
Co se tyce ty cestiny, pokud si myslis, ze cestina je jen I/Y, tak je mi te docela lito Znovu opakuji - koukni se, co jsem oznacil tucne. Krom te hovorove cestiny ti tam napr. chybela spousta interpunkcnich znamenek... A pojd uz se na tohle tema opravdu vykaslat a vymaz to odsud - tohle do tohoto tematu nepatri...
Co se tyce ty cestiny, pokud si myslis, ze cestina je jen I/Y, tak je mi te docela lito Znovu opakuji - koukni se, co jsem oznacil tucne. Krom te hovorove cestiny ti tam napr. chybela spousta interpunkcnich znamenek... A pojd uz se na tohle tema opravdu vykaslat a vymaz to odsud - tohle do tohoto tematu nepatri...
Re: Dakujem
Promin, stale jsem doma bez internetu, ale uz me nekdo predbehnulpalix píše:Vdaka "makr009" nastastie som to stihol vcas Idem sa na to pozriet...
Také jsem za tuhle knihu dal zmíněných 6 stovek a opravdu toho nelituju. Je to fajn mít v kompu, nicméně knížku hodíš do auta a když se ti cestou někde něco zblázní, nebo plánuješ úpravy v době pobytu např. na dovolený, máš jí po ruce. Jo můžeš mít sebou noťase a tam to samé, ale v knížce se přeci jenom hledá o dost líp. Kdo o tom uvažuje, můžu jenom doporučit.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, ale nevím, pokud ji budeš mít v autě a něco ti zazlobí, jak píšeš, kolik lidí si sebou vozí dílnu na opravu na místě? Možná tak seznam pojistek, resp, jak vyměnit žárovku, pokud to ještě někdo nedělal. Knížka je dobrá pokud něco plánuješ udělat, aby jsi věděl, co tě čeká.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Knížku jsem si také stáhl a díkes z nasdílení..... ta se hodí vždycky, alě některý věci tam nejsou. Co konkrétně teď neřeknu, ale každý ví, že až to bude hledat, tak to, jak na potvoru, nenajde. To je ale větička )))
Ufff .... Knížku si můýu půjčit v knihovně a zkopírovat stejně jako si jí můžu vytisknout. 600Kč je málo, ale cena knihy je někde úplně jinde (počítám, tak kolem 20Kč)
Ufff .... Knížku si můýu půjčit v knihovně a zkopírovat stejně jako si jí můžu vytisknout. 600Kč je málo, ale cena knihy je někde úplně jinde (počítám, tak kolem 20Kč)
Víc kW je víc kW, to neokecáš ....
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064
- eSITe
- Kontaktovat uživatele:
Dobryyy chalani
Pocujte nemate niekto tu knihu "Jak na to ?" v sestine niekde v compe ? Oskenovanu alebo tak ? Velmy bi mi to pomohlo keby ste mi to mohli poslat na
esite@azet.sk
dopredu FAKT MOC DIKY
Pocujte nemate niekto tu knihu "Jak na to ?" v sestine niekde v compe ? Oskenovanu alebo tak ? Velmy bi mi to pomohlo keby ste mi to mohli poslat na
esite@azet.sk
dopredu FAKT MOC DIKY
kluci, mohl by mi tu knížku v el. podobě taky někdo poslat? dík----
petr.ozana@volny.cz
petr.ozana@volny.cz