a pro co sis tam jel? ze bych ti pro to sjelaVojta píše:tak sem byl dneska na kutnohorský a víc nemusim, cenu co mi řek do telefonu tak prej sem se špatně zeptal (sem asi debil) a že to neni 1200 ale 1500....a ještě mě přesvěčoval že to co chci tak nic takovýho v astře neni....jinak ten člověk dřív pracoval v bennetcarsu tak jestli ho vyhodili tak asi věděli proč...debil od pohledu
Opel vrakoviště Radlická Praha
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
prahy na astru coupe...kdybys měla cestu kolem radlický a třeba je blejskla tak bys mi moooc pomohla bo sem tam včera už neměl sílu jet....a nechce se mi tam jet 100km jenom abych se podival že to sou zase nějaký zrůdy....xpolstarekx píše:a pro co sis tam jel? ze bych ti pro to sjelaVojta píše:tak sem byl dneska na kutnohorský a víc nemusim, cenu co mi řek do telefonu tak prej sem se špatně zeptal (sem asi debil) a že to neni 1200 ale 1500....a ještě mě přesvěčoval že to co chci tak nic takovýho v astře neni....jinak ten člověk dřív pracoval v bennetcarsu tak jestli ho vyhodili tak asi věděli proč...debil od pohledu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
vrakoviště Radlická
Ahoj lidi.
Nevíte někdo, na jaké přesné adrese se nachází vrakoviště OPEL na Radlický, popřípadě jestli mají webovky. Sháním první díl výfuku z motoru opel Astra 1.7 D r.v. 92 Má dva vývody a pod autem se spojují.
Díky za každou radu.
Nevíte někdo, na jaké přesné adrese se nachází vrakoviště OPEL na Radlický, popřípadě jestli mají webovky. Sháním první díl výfuku z motoru opel Astra 1.7 D r.v. 92 Má dva vývody a pod autem se spojují.
Díky za každou radu.