Opel vrakoviště Radlická Praha

Co se jinam nehodí pište sem
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 14 dub 2006, 12:11

Vojta píše:tak sem byl dneska na kutnohorský a víc nemusim, cenu co mi řek do telefonu tak prej sem se špatně zeptal (sem asi debil) a že to neni 1200 ale 1500....a ještě mě přesvěčoval že to co chci tak nic takovýho v astře neni....jinak ten člověk dřív pracoval v bennetcarsu tak jestli ho vyhodili tak asi věděli proč...debil od pohledu
a pro co sis tam jel? ze bych ti pro to sjela :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 14 dub 2006, 13:47

xpolstarekx píše:
Vojta píše:tak sem byl dneska na kutnohorský a víc nemusim, cenu co mi řek do telefonu tak prej sem se špatně zeptal (sem asi debil) a že to neni 1200 ale 1500....a ještě mě přesvěčoval že to co chci tak nic takovýho v astře neni....jinak ten člověk dřív pracoval v bennetcarsu tak jestli ho vyhodili tak asi věděli proč...debil od pohledu
a pro co sis tam jel? ze bych ti pro to sjela :lol:
prahy na astru coupe...kdybys měla cestu kolem radlický a třeba je blejskla tak bys mi moooc pomohla bo sem tam včera už neměl sílu jet....a nechce se mi tam jet 100km jenom abych se podival že to sou zase nějaký zrůdy.... :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 14 dub 2006, 21:36

Ha, klubo neříkal jsem to hned na začátku, že tam jsou debilová a totálně neochotný....
2.0 16V

instruktor
Kontaktovat uživatele:

vrakoviště Radlická

Příspěvek od instruktor » 27 čer 2007, 22:01

Ahoj lidi.
Nevíte někdo, na jaké přesné adrese se nachází vrakoviště OPEL na Radlický, popřípadě jestli mají webovky. Sháním první díl výfuku z motoru opel Astra 1.7 D r.v. 92 Má dva vývody a pod autem se spojují.
Díky za každou radu.

Odpovědět